ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα 4 ζώδια που φιλούν υπέροχα

Σίγουρα είναι θέμα χημείας και σωστής στιγμής, όταν μιλάμε για το απόλυτο φιλί. Αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Υπάρχουν εκείνοι που το βαριούνται, εκείνοι που δε δίνουν την πρέπουσα σημασία και εκείνοι που σε κάνουν να σκέφτεσαι όλες τις ρομαντικές ταινίες που έχεις δει, κάθε φορά που το κάνουν. Ποια είναι αυτά και τι είδος εμπειρίας σου προφέρουν έτσι απλόχερα;

 

Κριός

Το κάνει καλά, γιατί έτσι θέλει. Το έχει βάλει στόχο να σε κερδίσει και θα δώσει όλο του τον εαυτό κάθε φορά που σε φιλάει. Για εκείνον δεν είναι κάτι απλό. Είναι μία στιγμή που πρέπει να μείνει αξέχαστη και στους δύο. Την επόμενη μέρα, μπορεί να ξυπνήσεις και να έχει φύγει για ορειβασία, αλλά δε θα το λύσουμε τώρα αυτό.

Ταύρος

Θέλεις αυθεντικό πάθος και τέχνη στο φιλί; Πρέπει να βρεις έναν Ταύρο. Θα πάρει το χρόνο του, δε θα δώσει τίποτα βιαστικά φιλιά και θα τα συνδυάσει με αγκαλιές και αγγίγματα. Εδώ δημιουργούμε, δεν παίζουμε. Όταν ειδικά βλέπει ότι έχεις ενθουσιαστεί, θα δώσει κι άλλο γκάζι.

Δες κι αυτό: Τα 3 ζώδια που είναι οι καλύτεροι εραστές

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα σε αποπλανήσει αλλά θα το κάνει ζεστά και αγαπησιάρικα. Το φιλί του είναι μία εμπειρία ζωής που σε αλλάζει και θα σε κάνει να το ζητάς ξανά και ξανά. Υπάρχει ο κίνδυνος να συγκινηθεί κατά τη διάρκεια του φιλιού και να «πνιγεί» από το συναίσθημα, αλλά δες το σαν κομμάτι της συνολικής εμπειρίας.

Τοξότης

Αν σου ταιριάζουν τα απροσδόκητα φιλιά, που δεν έχουν ως στόχο να σε εντυπωσιάσουν αλλά απλώς ζουν τη στιγμή στο 100%, πρέπει να φιλήσεις έναν Τοξότη. Θα βιώσεις κάτι πολύ διαφορετικό και θα είναι σαν να παρακολουθείς μία παράσταση, το αποτέλεσμα της οποίας θα σε επιβραβεύσει.