ΖΩΔΙΑ

Τα 2 ζώδια που σε στήνουν πάντοτε στα ραντεβού

Κάθε ζώδιο έχει τουλάχιστον ένα κουσούρι. Άλλος είναι τελειομανής και σου βάζει τις φωνές και άλλος κλαίει γοερά όταν του φωνάζεις. Άλλος κάνει παράλληλη σχέση και άλλος μιλάει όλη την ώρα για τον εαυτό του. Ε, και το να αργείς στα ραντεβού είναι ένα σοβαρό ελάττωμα, που για κάποια ζώδια είναι κανονική συνήθεια. Δεν το κάνουν επίτηδες. Κάτι τους συμβαίνει πάντοτε την ώρα που ετοιμάζονται, μπαίνει ένα ρακούν στο δωμάτιο ή ξεχνούν το φαί στο φούρνο. Έτσι θέλεις να πιστεύεις, αλλάς ας κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα. Είναι αυτά τα ζώδια που αρνούνται να ακολουθήσουν τους κανόνες και το παίζουν επαναστάτες, στα πιο λάθος μέρη.

 

Υδροχόος

Τολμάς να εγκλωβίσεις σε νόρμες έναν τόσο ελεύθερο άνθρωπο; Ο Υδροχόος έχει γεννηθεί για πολύ μεγάλα πράγματα και απλώς του έλαχε να κάνει παρέα με εσένα, τη Σούλα από το Καματερό. Αντί να λες ευχαριστώ που το θυμάται και τελικά έρχεται, γκρινιάζεις κιόλας. Το πιθανότερο είναι ότι δεν του έτυχε τίποτα άλλο. Απλώς ξεχάστηκε γιατί κατέστρωνε σχέδια ή είχε κανονίσει με κάποιον άλλο, την ίδια ώρα. Μπορείς να του κρατήσεις κακία; Αφού αυτή είναι όλη του η προσωπικότητα. Σκέψου ότι θα έχεις την ευκαιρία να τον δεις να συνδυάζει 3 διαφορετικά prints με λαμέ καπέλο.

Δες κι αυτό: Το ζώδιο που παθαίνει τη μεγαλύτερη κυριακάτικη κατάθλιψη

 

Καρκίνος

Δεν το θέλει ο καημένος, απλά του έτυχε ένας χωρισμός ενώ ήταν στην πόρτα και έπρεπε να κάτσει να το αντιμετωπίσει εκείνη τη στιγμή. Ή μπορεί να του συνέβη το εξής: καθόταν και υπερανέλυε τη συνάντησή σας (δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι ερωτική) και έφτιαχνε φανταστικούς διαλόγους ώστε να είναι προετοιμασμένος). Ε πολύ θέλει να χαθείς στις δαιδαλώδεις σκέψεις ενός Καρκίνου; Θυμήσου απλώς ότι δεν πρέπει να το φωνάξεις. Θέλεις να σε κάνει ρεζίλι και να βάλει τα κλάματα μπροστά σε όλους;