ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι οι καλύτερες προξενήτρες

«Πρέπει να έρθεις οπωσδήποτε στο γάμο του αδερφού μου. Έχω τουλάχιστον δύο καλές και μία μέτρια περίπτωση που θέλω να σου γνωρίσω». Μήπως αυτά τα λόγια σου ακούγονται γνώριμα; Μήπως έχεις κι εσύ μία φίλη που βλέπει παντού ταιριάσματα και έχει ήδη οραματιστεί τα ζευγάρια που θεωρεί ότι θα κάνουν καλό match; Αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι κακό να είσαι προξενήτρα, γιατί έτσι ξεμπλοκάρεις τους αντικοινωνικούς φίλους που δεν ξεκουνιούνται εύκολα από τη βολή τους και ντρέπονται να φλερτάρουν. Πετυχαίνουν ποτέ τα προξενιά; Συνήθως όχι, αλλά αν θέλεις να εμπιστευτείς κάποιο φίλο σου για καλή γνωριμία, φρόντισε να ανήκει σε κάποιο από τα παρακάτω 3 ζώδια.

 

Δίδυμοι

Μπορεί να μην έχουν το καλύτερο κριτήριο για τον ίδιο τους τον εαυτό και να μπλέκουν στις πιο κουλές ερωτικές καταστάσεις, αλλά η κοινωνικότητά τους τους βοηθά να καταλάβουν ποιος θα μπορούσε να ταιριάξει με ποιον, εφόσον έχουν τεράστια ευκολία στο να γνωρίζουν συνέχεια κόσμο. Αν είσαι μόνη σαν το λεμόνι, μην ανησυχείς. Αν η κολλητή σου είναι στο ζώδιο των Διδύμων, μπορεί του χρόνου τέτοια μέρα να είσαι παντρεμένη.

Δες κι αυτό: Τα ζώδια που κάνουν ενθουσιώδη αρχή, αλλά είναι εντελώς ακατάλληλα το ένα για το άλλο

Παρθένος

Με τόση δομή και οργάνωση να κυλάει στις φλέβες του, έχει ήδη φτιάξει Powerpoint με τα συν και τα πλην των ανθρώπων που γνωρίζει, ποιος ταιριάζει με ποιον και ποιο σχέδιο θα καταστρώσει προκειμένου να φέρει κοντά τους δύο ανυποψίαστους μελλοντικούς συντρόφους. Αν το έχει αποφασίσει, δεν μπορείς να του αλλάξεις γνώμη. Συνήθως όμως κάνει καλή μαντεψιά και μπορεί όντως να σου έχει βρει το κατάλληλο ταίρι, πάντα βάσει στατιστικών.

Κριός

Σε περίπτωση που δεν το έχεις ήδη καταλάβει, τα ζώδια που είναι οι καλύτερες προξενήτρες είναι αυτά που τα κάνουν μαντάρα στα δικά τους ερωτικά. Επειδή όμως δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε, κρατάμε την ενέργεια του Κριού και το ρίσκο που παίρνει, όταν όλοι γύρω του είναι κότες. Αν σου αρέσει ένα αγόρι και ντρέπεσαι, ο Κριός θα πάει κατευθείαν στο στόχο (με τα κέρατα) και θα σου κανονίσει πρώτο ραντεβού, πριν καν σκεφτείς αν το θέλεις. Και καλούς απογόνους!