ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα 3 ζώδια που ψάχνουν συνέχεια αφορμές για να τσακωθούν με τη σχέση τους

Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσωπικότητα. Αυτός που είναι ήσυχος και χαμηλών τόνων, εκείνος που φοβάται πολύ τις συγκρούσεις και τις αποφεύγει και εκείνος που παίρνει φωτιά στο λεπτό και δεν το έχει σε τίποτα να ξεκινήσει έναν καυγά. Είναι αυτή η περίπτωση που έχει και καλά και κακά. Το καλό είναι ότι εκφράζεις αυτό που σε ενοχλεί και δε φοβάσαι να συγκρουστείς όταν προκύπτει μία σοβαρή διαφωνία ή ένα πρόβλημα στη σχέση. Από την άλλη, είσαι σε μία μόνιμη ένταση και ίσως φτάσεις στο σημείο να μην μπορείς να φιλτράρεις τι είναι άξιο καυγά και τι όχι. Τα 3 παρακάτω ζώδια έχουν αυτό που θα λέγαμε σε ένα νευρικό άνθρωπο για να μην τον προσβάλουμε. Μεσογειακό ταπεραμέντο.

 

Κριός

Κάποια ζώδια δε θέλουν να καυγαδίζουν γιατί δε θέλουν να στενοχωρούν το σύντροφό τους. Ε, ο Κριός δεν είναι μία τέτοια περίπτωση. Με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη, που συμβολίζει την επιθετικότητα, τον πόλεμο και τη σύγκρουση, τα περιθώρια στενεύουν και πόσο να συγκρατηθεί ένας άνθρωπος; Όταν νιώθει ότι αδικείται, υπερασπίζεται με θέρμη τον εαυτό του και δεν μπορεί με τίποτα να κρύψει τα συναισθήματά του, ειδικά τα αρνητικά. Αν μπορέσει να μετρήσει μέχρι το 10 πριν κάνει επίθεση, ίσως δώσει χρόνο στον εαυτό του να φιλτράρει αυτά που θα πει ώστε να μη χάσει το δίκιο του.

Δες κι αυτό: Τα 3 ζώδια που είναι εντελώς drama queens στη σχέση τους

Ταύρος

Το άλλο να σου πω; Περιμένεις από τον ταύρο να φερθεί σαν κουνελάκι; Έχει κέρατα και πεισματάρα φύση και δεν του αλλάζεις εύκολα γνώμη. Από τη μία, δε συμβιβάζεται με τίποτα και μένει σταθερός στις πεποιθήσεις του, πράγμα που αποδεικνύει τη γήινη φύση του και το ότι έχει υψηλό αξιακό σύστημα, αλλά το πρόβλημα είναι όταν προσπαθεί να πείσει το σύντροφό του ότι μόνο αυτός έχει δίκιο.

Λέων

Επειδή κάποιοι έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι τα Λιοντάρια είναι οι βασιλιάδες του ζωδιακού, απαιτούν από όλους τους άλλους το σεβασμό. Περήφανος και εγωιστής, θεωρεί ότι μόνο αυτός έχει δίκιο και απαιτεί να μην τον αμφισβητείς. Αν νιώσει ότι τον αγνοείς, είναι ικανός να ξεκινήσει έναν επικό καυγά μόνο και μόνο για να σου τραβήξει την προσοχή. Σαν ένα μικρό παιδί που παθαίνει tantrum δηλαδή.