ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι 6 πιο άπιστοι συνδυασμοί ζωδίων

Άπιστος/η δεν γεννιέσαι, γίνεσαι και κακά τα ψέματα, μερικές συνθήκες και συμπεριφορές ευνοούν την ερωτική απάτη. Μέσα σε μία τοξική σχέση, για παράδειγμα, βγάζεις εύκολα μια κακή εκδοχή του εαυτού σου. Να εκδικηθείς, να ξεσπάσεις, να κάνεις ό,τι σου κάνει, να μην σέβεστε ο ένας τον άλλο. Να είναι μία σχέση μη ιδανική, βασισμένη σε λάθος λόγους. Με βάση τη συμβατότητά τους στον έρωτα, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που διακρίνουν το κάθε ζώδιο αλλά και τις αξίες που τους έχουν αποδώσει οι αστρολόγοι (και η ζωή η ίδια μη σου πω), τα παρακάτω ζευγάρια δεν μπορούν να συμβιώσουν εύκολα σε συνθήκες αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Οι διαφορές τους αυξάνουν την πιθανότητα να βρουν αλλού παρηγοριά.

Κριός με Ταύρο

Η έλξη θα είναι άμεση μεταξύ τους και θα εξελιχθεί όπως ένα εντυπωσιακό πυροτέχνημα. Από τη μία ο Κριός με κυβερνήτη του τον Άρη, από την άλλη η Αφροδίτη που ελέγχει τον Ταύρο, ποιος θα «καβαλήσει» ποιον με λίγα λόγια, ο έρωτας ή ο πόλεμος; Η ένταση αναπόφευκτη και οι σπασμωδικές κινήσεις η κατάληξη σ’ αυτό το νταραβέρι, αφού ανάμεσα σε άλλα διαφωνούν από το τι είναι κέρατο μέχρι το τι τυρί για τρίψιμο θα πάρουν από το σούπερ μάρκετ.

Δίδυμος με Ζυγό

Πρόκειται για δύο ζώδια που αμοιβαία θα γοητευτούν, δίνουν αμφότερα προσοχή στην εξωτερική εμφάνιση, οπότε, καταλαβαίνεις δε θέλει και πολύ. Ο Ζυγός ενθουσιάζεται από την άσταση φύση του Διδύμου, ο οποίος του προκαλεί καραμπινάτη ψυχική διέγερση, ελκυστική αλλά όχι για πολύ. Γιατί ο επιφυλακτικός προς την άμεση δέσμευση, αυτός ο «βαριέμαι εύκολα» Δίδυμος θα του κόψει τα φτερά του Ζυγού, ο οποίος θα το προσπαθήσει με κάθε τρόπο, αλλά όταν δει ότι δεν σέβονται τις ανάγκες του και δεν ταυτίζονται μ’ αυτές του γυρνάει το μάτι και κάνει αυτό που του κάνουν, έχοντας μία τάση να εκδικείται σε συναισθηματικό επίπεδο.

Καρκίνος με Αιγόκερω

Πώς θα ‘ρθουν κοντά; ο Καρκίνος πολύ θ’ απολαμβάνει την αβρότητα του Αιγόκερω. Τον ιπποτισμό και τη φροντίδα του, το πόσο σωστός είναι στη σχέση. Όλα αυτά θα λειτουργήσουν αφροδισιακά για εκείνον, είναι και συναισθηματικός, φιλήδονος. Όλα καλά μέχρι εδώ, ώσπου να αρχίζουν να τρίζουν τα θεμέλια και αυτου του love story, αφού για να μη σου τα πολυλογώ, ο Καρκίνος βαριέται εύκολα και ο Αιγόκερως δυσκολεύεται να ανταποκριθεί σε μία τόσο καλοδουλεμένη ερωτική μηχανή οσο αυτή του Καρκίνου. Και κάπως έτσι, ο καθένας θα ψάξει να βρει (ακόμα και παράλληλα) αυτό που του ‘χει λείψει τόσο.

Λέων με Τοξότη

Ζώδια της Φωτιάς τα δυο τους, ισχυρές προσωπικότητες αλλά από θέση, κάπως συγκρούονται. Γιατί όσο ταλέντο και να έχει το Λιοντάρι περνώντας το κατώφλι της κρεβατοκάμαρας, αυτή η ασταμάτητη προσωπική του ανάγκη για προσοχή βιώνεται πολύ κουραστικά από τον Τοξότη, ο οποίος έχει να πάει να συναντήσει και μερικούς ανθρώπους εκεί έξω. Η σύγκρουση οδηγεί στην πίεση και παρά την όποια τους ερωτική χημεία, το ξέσπασμα είναι πιθανόν να έρθει με τον χειρότερο τρόπο, αν με πιάνεις.

Σκορπιός με Ιχθύ

Άλλος ένας συνδυασμός στον οποίο οι συμμετέχοντες βγάζουν και πετάνε ο ένας στα μούτρα του άλλου τον χειρότερό τους εαυτό. Όταν έχεις μια πλευρά κάπως ύπουλη, έχει και την τάση να λες και τα ψεματάκια σου και βλέπεις πως έχεις απέναντί σου κάποιον που μπορεί να σου κάνει αυτό που του κάνεις, στη στιγμή της αδυναμίας, εκεί που θα δεις την εμπιστοσύνη σου να βγαίνει περίπατο παρέα με τον σεβασμό του άλλου και να μην επιστρέφουν ποτέ, θα σκεφτείς να πληγώσεις εκείνον που σε πονάει. Μικρά τοξικά «εγκλήματα», μεταξύ εραστών.  

Υδροχόος με Παρθένο

Εδώ έχουμε ένα κλασικό παράδειγμα ενεργειών που μπορεί να δείχνουν παρόμοιες, αλλά καταλήγουν στο να ρουφήξει η μία την άλλη. Θα συμβεί, αφού πρώτα ο Υδροχόος προσελκύσει τον ντροπαλό Παρθένο (ναι ναι, σε τέτοια ζητήματα παθαίνει συστολή χωρίς διαστολή) με τη γοητευτική του αμεσότητα. Μετά τις χαρές και πανηγύρια του αρχικού ενθουσιασμού που γεννάει αυτή η διαφορετικότητα των σημείων, ο Παρθένος θ’ αρχίσει να κρανιοεγκεφαλιώνεται με τον γενικότερο αυθορμητισμό του Υδροχόου και θα ζηλεύει, ο δε Υδροχόος θα πιέζεται και λίγο πριν τον μεγάλο μπαμ καικάτω, υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα ο Υδροχόος να κάνει τελικά αυτό για το οποίο ο Παρθένος τον κατηγορούσε τόσο καιρό (ότι δηλαδή δεν είναι πιστός) και ο Παρθένος να ψάξει την ηρεμία του σε ένα πιο adjustable λιμάνι.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;