ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Είσαι Λέων; Αυτά είναι τα 4 ζώδια με τα οποία ταιριάζεις ερωτικά

Ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου θέλει να είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής, να τον ραίνεις με λουλούδια όταν διασχίζει το χολ του σπιτιού και να του υπενθυμίζεις πόσο μοναδικός είναι. Θέλει επίσης να του παρέχεις ασφάλεια και σιγουριά, να έχεις μία έμφυτη ευγένεια και ρομαντισμό και να υποστηρίζεις τα όνειρά του με ανέμελο τρόπο.

 

Αν κατέχεις όλα αυτά τα στοιχεία προσωπικότητας, ή είσαι Λέων ή ανήκεις στα 4 ζώδια που συμπληρώνουν αρμονικά το χαριτωμένο εγωισμό (λέμε τώρα) του γενεθλιάζοντος ζωδίου.

Κριός

Αχ τόσα πολλά κοινά. Τα δύο ζώδια που λατρεύουν την περιπέτεια, που πετάνε τη σκούφια τους για ένα απροσδόκητο ταξίδι χωρίς συγκεκριμένο προορισμό και που είναι ευφυή και θέλουν να το αποδεικνύουν συνεχώς. Έχουν εκρηκτική χημεία στην κρεβατοκάμαρα, καταστρώνουν μαζί καταπληκτικά επαγγελματικά πλάνα αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Έχουν και οι δύο τόση ανάγκη τον θαυμασμό των άλλων, που μπορεί να προκύψει ανταγωνισμός στη μεταξύ τους σχέση. Εκτός αν χαλαρώσει ο ένας από τους δύο.

Διάβασε κι αυτό: Τα 3 ζώδια που βαριούνται πανεύκολα όταν είναι σε σχέση

Λέων

Το ζωικό βασίλειο χρειάζεται έναν βασιλιά και μία βασίλισσα. Και ποιοι είναι ιδανικότεροι από δύο χαρισματικά Λιοντάρια; Γεμάτα χάρη και μεγαλείο, ξέρουν πώς να επικοινωνούν μεταξύ τους μη λεκτικά, μιλώντας μόνο με τα μάτια. Και σε αυτήν την περίπτωση όμως, μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στο ποιος θα κρατάει το σκήπτρο και ποιος είναι πιο οξύνους. Εάν μάθουν να μοιράζονται το θρόνο και να αναγνωρίζουν τις αδυναμίες τους, θα τα πάνε περίφημα μακροπρόθεσμα.

Τοξότης

Ως ζώδια της Φωτιάς, έχουν ενσυναίσθηση και ξέρουν πώς να βρίσκουν την αρμονία ώστε να κάνουν τη σχέση τους πιο λειτουργική. Εάν ο Τοξότης είναι σε φάση που έχει αποφασίσει να κάνει σχέση και να σοβαρευτεί, δημιουργεί έναν τέλειο και συμπληρωματικό δεσμό με τον Λέοντα. Ο ένας διδάσκει ελευθερία πνεύματος και ο άλλος αφοσίωση και πίστη.

Υδροχόος

Μπορεί να σου φαίνεται ένας παράταιρος συνδυασμός γιατί ο Λέων είναι απόλυτα σταθερός ενώ ο Υδροχόος είναι στην κοσμάρα του, αλλά και οι δύο λατρεύουν να εξερευνούν τον κόσμο και να βοηθούν το συνάνθρωπο. Αυτή η κοινή φιλανθρωπία τους φέρνει κοντά και τους κάνει ένα πολύ ισχυρό ζευγάρι. Συνήθως έχουν ισχυρή σωματική χημεία και μπορούν να καταλάβουν ο ένας τις ανάγκες του άλλου, αρκεί να μην μπει στη μέση ο εγωισμός του Λέοντα.