ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που είναι οι καλύτεροι μπαμπάδες

Unsplash

Υπάρχουν άντρες που είναι απόμακροι ως γονείς, άλλοι που ασχολούνται τόσο όσο, και εκείνοι που ήθελαν να γίνουν μπαμπάδες από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους. Είναι τα ζώδια που μπορείς να εμπιστευτείς τυφλά και που θα έκαναν τα πάντα για το παιδί τους. Σίγουρα δεν είναι μόνο ζωδιακό το θέμα, αλλά πάντα υπάρχουν εκείνα τα μικρά κοινά χαρακτηριστικά που που σου δίνουν μία γεύση του τι να περιμένεις.

Έτοιμοι ή όχι, είναι συνήθως οι μπαμπάδες που αφιερώνονται στα παιδιά τους ή είναι πανταχού παρόντες και ξέρουν ότι το παιδί χρειάζεται και τους δύο, όταν συνυπάρχουν σε ένα σπίτι. Ποιοι είναι λοιπόν οι σαν έτοιμοι από καιρό; Ποια ζώδια περιμένουν τη στιγμή που θα ακούσουν «θα γίνεις μπαμπάς»;

Ταύρος

Κλασικά σταθερό και λογικό ζώδιο, ξέρεις ότι θα στηριχτείς πάνω του και δε θα σε απογοητεύσει. Προσφέρει προστασία και δείχνει απέραντη υπομονή, στοιχεία που χρειάζεται εξίσου ένα παιδί. Αλλά μην νομίζεις ότι είναι πάντα σοβαρός και νορμάλ. Κάνει αυθόρμητες τρέλες τη στιγμή που δεν το περιμένει κανείς.

Καρκίνος

Το ζώδιο με τις οικογενειακές αξίες που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ. Είναι αρκετά διαισθητικό, πολύ συναισθηματικό και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πλησιάζει κυρίως το παιδί. Το βασικότερο για έναν μπαμπά Καρκίνο είναι να κάνει προτεραιότητα το παιδί αλλά και την οικογένεια συνολικά. Αν βρει αυτό, νιώθει ότι έχει όλα όσα χρειάζεται.

Αιγόκερως

Θα έφτανε στην άλλη άκρη της Γης, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι η οικογένειά του είναι απόλυτα ασφαλής. Είναι πολύ καλός με τα πρακτικά θέματα, τις υποχρεώσεις και με το να λειτουργούν όλα «ρολόι». Έχει πολύ υψηλή ηθική και αποφασιστικότητα να πετύχει οτιδήποτε αναλάβει. Και συνήθως δείχνει όλο του το συναισθηματισμό εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Λέων

Όπως το λιοντάρι είναι βασιλιάς και προστατεύει τα υπόλοιπα, έτσι και το ζώδιο λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με τους δικούς του ανθρώπους. Μπορεί να γίνει υπερπροστατευτικός αλλά φροντίζει πάντα να μεγαλώνει παιδιά με αυτοπεποίθηση. Που θα σταθούν στα πόδια τους και θα πιστεύουν στον εαυτό τους, ακόμα και όταν οι άλλοι τους λένε το αντίθετο.