ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν μπορούν να μείνουν φίλοι με τους πρώην τους

Το να παραμείνεις φίλη με τον πρώην σου, είναι πιο πολύπλοκο από όσο ακούγεται. Μπορεί να έχεις τη θέληση, αλλά η καρδιά να βρίσκεται σε άρνηση και να βλέπεις ότι αδυνατείς να αλλάξεις το είδος της σχέσης που είχες μέχρι σήμερα. Μπορεί όμως να είσαι σκανδιναβικό μοντέλο και να κάνεις τους πρώην, κολλητούς σου. Και μπράβο σου. Υπάρχουν φυσικά και οι ενδιάμεσες περιπτώσεις, που φιλτράρουν τα είδη των σχέσεων και κατά πόσο αξίζει να κάνεις παρέα με έναν άνθρωπο που κάποτε συνδεόσουν ερωτικά. Παρόλα αυτά, αν ανήκεις στα 3 παρακάτω ζώδια, σημαίνει ότι τραβάς σ'όλα μια κόκκινη γραμμή και κόβεις κάθε επαφή.

 

Υδροχόος

Το ζώδιο που είναι ταυτόχρονα ευαίσθητο αλλά κρατά και τις αποστάσεις του. Μπορεί να σου φαίνεται τρομερά εκκεντρικό και πως δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το συνάνθρωπό του, αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται αρκετό χρόνο μέχρι να συνδεθεί και να αναπτύξει οικειότητα με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του. Εφόσον δυσκολεύεται να συνδεθεί, άλλο τόσο χρόνο χρειάζεται για να ξεπεράσει ένα χωρισμό και να πάει παρακάτω στη ζωή του. Άρα, μπορούμε να το συζητήσουμε αφού περάσουν 5-6 χρόνια.

Δες κι αυτό: Τα 4 ζώδια που έχουν διδακτορικό στο φλερτ

Λέων

Αν υπάρχει μία λέξη που περιγράφει το Λέοντα, αυτή είναι το πάθος. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες καταστάσεις και δε γίνεται να παραμείνεις φίλος με κάποιον που κάποτε μοιραζόσουν τα πάντα και σε έβλεπε γυμνό. Ακόμα και αν έχει τελειώσει ο έρωτας, του είναι δύσκολο να αλλάξει την ποιότητα της σχέσης, ειδικά όταν είναι τόσο άμεσος και ειλικρινής άνθρωπος και λέει πάντα αυτό που σκέφτεται. Ή τα ‘χουμε ή δεν τα ‘χουμε.

Ταύρος

Ο Ταύρος λαχταρά την ασφάλεια και τη σταθερότητα, επομένως πάντα θα υπάρχει μία δόση αγάπης για κάθε πρώην σχέση. Ο λόγος για τον οποίο δεν πρόκειται να έχει φιλική σχέση με πρώην σύντροφο, είναι ότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να τον ξαναερωτευτεί και να ξαναζήσει στο μυαλό του όλες τις ρομαντικές και ευτυχισμένες στιγμές του παρελθόντος. Επομένως, είναι από αυτές τις περιπτώσεις που είναι καλύτερο να μένεις μακριά και να προχωράς με τη ζωή σου.