ΖΩΔΙΑ

Οι 5 ζωδιακοί συνδυασμοί που ταιριάζουν απίστευτα και δημιουργούν τις πιο ισχυρές συνεργασίες

Για κάθε ζώδιο υπάρχει άλλο ένα με το οποίο μπορεί να κλικάρει σε φιλικό επίπεδο. Εδώ όμως μιλάμε για αυτές τις περιπτώσεις όπου όταν δύο ζώδια συναντιούνται, γίνονται πιο δημιουργικά από ποτέ και μαζί κάνουν θαύματα. Δεν είναι ότι δεν ταιριάζεις με κανένα άλλο ζώδιο, αλλά όπως και να το κάνουμε, κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ.

 

Κριός- Δίδυμοι

Μου το είχε πει κάποτε κάποιος πολύ σοφός. Οι Κριοί και οι Δίδυμοι αντέχονται μόνο μεταξύ τους επειδή είναι θεότρελοι. Λατρεύουν το brainstorming και να βρίσκουν από κοινού νέα δημιουργικά projects σε επαγγελματικό επίπεδο. Μαζί δε βαριούνται ποτέ γιατί ο ένας ξεσηκώνει τον άλλο. Μην τους πετύχεις σε meeting μαζί δηλαδή.

Διάβασε κι αυτό: Οι 4 ζωδιακοί συνδυασμοί που δεν μπορούν να τα βρουν ερωτικά, με τίποτα

Καρκίνος- Σκορπιός

Είναι ζώδια του Νερού κι αυτό τα λέει όλα. Συνεργάζονται εξαιρετικά αλλά όχι με ένταση. Έχουν το δικό τους χαλαρό ρυθμό και χάνονται με τις ώρες σε συζητήσεις για φιλοσοφία, έρωτα και καλό κρασί. Βαθιά ανθρωπιστές, ας πούμε ότι είναι ένα ζευγάρι φίλων που μπορούν να φτάσουν μαζί πολύ ψηλά και να σώσουν ακόμα και την ανθρωπότητα.

Λέων- Τοξότης

Ας μην το αρνούμαστε. Τα ζώδια του ίδιου στοιχείου συνεννοούνται καλύτερα μεταξύ τους και ο Λέων με τον Τοξότη δεν αποτελούν εξαιρέσεις. Μαζί έχουν μεγάλη ενέργεια και δύναμη (Φωτιά γαρ) και φέρνουν εις πέρας ο,τιδήποτε αναλάβουν. Ο Λέων φέρνει τις ιδέες και ο Τοξότης γίνεται εξαιρετικός διαχειριστής αυτών των ιδεών, αλλά το κάνει με γοητεία και χιούμορ.

Παρθένος- Αιγόκερως

Το βασικό κοινό των δύο αυτών ζωδίων είναι ότι έχουν υψηλή εργασιακή ηθική και δεν πρόκειται να αφήσουν κάτι στη μέση. Αν και δυσκολεύονται και οι δύο στη συνεργασία με άλλους, όταν συναντιούνται, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και δεν αγχώνονται. Μαζί μπορούν να κάνουν τα πάντα.

Υδροχόος- Ζυγός

Μάλλον αυτά ήταν τα ζώδια των μεγαλύτερων εφευρετών του παρελθόντος. Είναι πολύ καλοί στα να λύνουν προβλήματα ενώ ταυτόχρονα θέλουν να δουν έναν καλύτερο κόσμο μένοντας προσηλωμένοι σε αυτόν το στόχο. Αν κουραστούν πολύ από τα μεγαλόπνοα σχέδιά τους, μπορούν να κάνουν και ένα διάλειμμα για ποτάκι.