ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα 4 ζώδια που είναι κλειστά σαν στρείδια

Υπάρχουν οι εσωστρεφείς άνθρωποι, που απλώς δε μιλούν εύκολα για τα συναισθήματά τους και υπάρχουν και οι άνθρωποι στρείδια που θες έναν ατμομάγειρά για να τους ανοίξεις. Δεν το κάνουν επίτηδες οι δόλιοι. Έχουν μάθει να επικοινωνούν (ή και όχι) με αυτόν τον τρόπο και χρειάζεσαι μπόλικη υπομονή μέχρι να φτάσεις στο σημείο να τους κατανοήσεις. Οι αστρολόγοι λένε ότι τα ζώδια χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν με τους άλλους. Αυτά που έχουν ενέργεια και είναι εξωστρεφή, αυτά που έχουν μία standard και λογική συμπεριφορά και αυτά που προσαρμόζονται. Τα στρείδια, όπως καταλαβαίνεις είναι η δεύτερη κατηγορία. Και ποια ζώδια ανήκουν εκεί;

 

Ταύρος

Πεισματάρης και ξεροκέφαλος, μπορεί να πει πολλά αλλά συνήθως δεν είναι αυτά που σκέφτεται. Και σου παίρνει χρόνο να το καταλάβεις διότι ο Ταύρος κινείται αργά και μεθοδικά. Αν σκέφτεται κάτι σημαντικό, θα περιμένει 2-3 χρόνια μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες και να στο πει. Ενώ τρέφει βαθιά αγάπη για τους ανθρώπους της ζωής του, είναι κλειστό βιβλίο και δεν εκδηλώνεται. Αν σε βασανίζει κάποιος Ταύρος, οι λέξεις κλειδιά είναι δύο. Υπομονή και ερωτήσεις. Κάντου ανοιχτές ερωτήσεις, που δεν παίρνουν ναι ή όχι και μάθε περισσότερα με αυτόν τον τρόπο.

Διάβασε κι αυτό: Τα 4 ζώδια που λένε πάντα αυτό που σκέφτονται

Λέων

Η ψυχή του πάρτι δε φέρεται το ίδιο στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Ενώ μπορεί να μιλά όλο το βράδυ με 50 διαφορετικά άτομα, του αρέσει να περνά χρόνο μόνος του (μάλλον για να πάρει πίσω τη χαμένη ενέργεια) και είναι αρκετά ντροπαλός όταν ερωτεύεται. Αυτό που βοηθά είναι να μην μπερδεύεις το κοινωνικό του πρόσωπο με αυτό που έχει όταν επιστρέφει στο σπίτι και να μην έχεις την προσδοκία ότι θα έχει την ίδια ενεργητικότητα. Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

Σκορπιός

Το ζώδιο- μυστήριο που πραγματικά δυσκολεύεσαι να διαβάσεις. Ενώ έχει ένα συναισθηματικό εύρος, βαθύ σαν πηγάδι, το κρατάει για τον εαυτό του και μπορεί να μη σου αποκαλύψει ποτέ πολλά για όλα όσα του συμβαίνουν. Είναι δύσκολο να το καταλάβεις γιατί είναι μάστορας στο να κρύβεται και αντιλαμβάνεται εύκολα ποιος θα του την φέρει. Αν αναπτύξεις έναν ισχυρό δεσμό μαζί του, υπάρχουν πιθανότητες να αρχίσει να σε εμπιστεύεται και να σου ανοιχτεί.

Υδροχόος

Το έχουμε ξαναπεί. Ο Υδροχόος μπορεί να είναι σούπερ κοινωνικός και fun, αλλά μόνο με τους ανθρώπους που δεν εμπλέκεται συναισθηματικά. Προτιμά να μένει μόνος του, ενώ δυσκολεύεται πολύ να εμπιστευτεί τους άλλους πιστεύοντας ότι όλοι έχουν συνωμοτήσει για να τον εξοντώσουν. Θα καταφέρεις να τους ξεκλειδώσεις μόνο αν τους δώσεις το χρόνο και το χώρο να κάνουν ό,τι θέλουν, με το δικό τους τρόπο.