ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που κάνουν έρωτα και όχι σεξ

Το σεξ για κάποιους αποτελεί μία σωματική εκτόνωση όταν έχουν ερωτική επιθυμία (ή νεύρα), ενώ για άλλους είναι ο καλύτερος τρόπος να εκφράσουν το συναίσθημά τους και να συνδεθούν ακόμα περισσότερο με το ταίρι τους. Δεν είναι ότι δε θα δοκιμάσουν κάτι καινούριο ή πικάντικο στην κρεβατοκάμαρα. Είναι ότι δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στα αγγίγματα, τα προκαταρκτικά και την κατάλληλη προετοιμασία ώστε να απολαύσουν το σεξ όσο περισσότερο γίνεται. Είναι οι αισθησιακοί εραστές του ζωδιακού κύκλου που βλέπουν το σεξ σαν μία κορυφαία απόλαυση της ζωής.

 

Καρκίνος

Ας ξεκινήσουμε με το προφανές. Αν δεν κάνει έρωτα ο ευαίσθητος και συναισθηματικός Καρκίνος, ποιος θα κάνει; Ο Υδροχόος; Θέλει το χρόνο του πριν σου παραδοθεί οριστικά ενώ ψοφάει για χάδια, αγκαλιές και μακρόσυρτα φιλιά. Αν περιμένεις να σου επιτεθεί για λίγο kinky sex στα όρθια, θα περιμένεις πολύ. Ο Καρκίνος θα αφιερώσει πολύ χρόνο στα προκαταρκτικά, θα σου κάνει ένα αισθησιακό μασάζ και θα σε κοιτάει βουρκωμένος για να καταλάβεις πόσο πολύ σε νοιάζεται.

Δες κι αυτό: Πόσο συχνά κάνει σεξ κάθε ζώδιο

Ταύρος

Ο βασιλιάς της απόλαυσης δε θα μπορούσε να σου προσφέρει τίποτα λιγότερο από μία βραδιά ρομαντικού έρωτα που θα ξεκινά με δείπνο, κεριά, απαλή μουσική και πολύ προσεκτικό φλερτ. Δε θα περάσει αμέσως στο ψητό. Πρώτα θα κάνει ένα ξεπάγωμα και σταδιακά, θα φτάσετε να κάνετε έρωτα με φυσικό και νομοτελειακό τρόπο. Δεν του αρέσουν οι μεσοβέζικες και βιαστικές καταστάσεις και, από το να βιαστεί, προτιμά να μην το κάνει καθόλου.

Ιχθύς

Άλλο ένα ζώδιο του νερού που παίρνει το χρόνο του πριν κάνει το ο,τιδήποτε. Κάποιος κακεντρεχής θα έλεγε ότι είναι «τα ζώα μου αργά» αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο Ιχθύς σέβεται το σώμα του και το ακούει χωρίς βιασύνες. Αν σου λάχει Ιχθύς, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος γιατί πρώτα θα θελήσει να σε γνωρίσει, να μάθει τα πάντα για την οικογένεια και το ΑΦΜ σου και μετά θα σε οδηγήσει στο σαλόνι και το χολ. Η κρεβατοκάμαρα έρχεται τελευταία.