ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Παίξαμε θάρρος ή αλήθεια με την Εθνική Ομάδα Πόλο

Πόσο εύκολο μπορεί να είναι να συνομιλήσεις με 14 άντρες, αθλητές, πετυχημένους, χαμογελαστούς, που φορούν μόνο το γαλανόλευκο μαγιό τους με το stoiximan.gr στη δεξιά πλευρά; Καθόλου!

Η Νίκη και εγώ, δοκιμαστήκαμε πολύ ένα πρωινό του Ιουλίου, πηγαίνοντας να συναντήσουμε την ομάδα της Εθνικής Πόλο Αντρών στο Ζάππειο Κολυμβητήριο. Ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος υγρού στίβου στο Καζάν, θέλαμε να μιλήσουμε μαζί τους.

Θέλαμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι άντρες που μας εκπροσωπούν στον κόσμο. Έχουν πλάκα; Έχουν χιούμορ; Έχουν τόσο μεγάλες πλάτες όσο υποψιαζόμασταν; Ξυπνήσαμε περίπου 8 το πρωί για να πάμε μια ώρα μετά, να πάρουμε τις απαντήσεις μας.

Επειδή ήταν και πολλοί, είπαμε να παίξουμε το γνωστό αγαπημένο παιχνίδι: Θάρρος ή αλήθεια; Είχαμε μια πισίνα μπροστά μας για … θάρρος και αρκετά λεπτά για αλήθειες.

Δε θα κάνουμε spoiler στο βίντεο. Δες μόνη σου τι επέλεξαν περισσότερες φορές και τι μας απάντησαν για σχέσεις, πισίνες, ωράρια, ποτά και πολλά άλλα. Θα καταλάβεις γιατί τόσο καιρό που δεν έβλεπες πόλο, έκανες λάθος.

Kλικ για να δεις το βίντεο