ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος αποκαλύπτει τη σχέση του με τον Ζακ Γαλυφιανάκη

Ήρθε, λοιπόν, αυτή η μέρα. Η 23η Ιουνίου πέρασε και ο Φάνης Λαμπρόπουλος αποχαιρέτησε το φιλοθεάμων κοινό του "Ένα στα γρήγορα" για αυτή τη σεζόν, πηγαίνοντας σιγά σιγά προς τις παραλίες. Ένα τσικ πριν φορέσει το μαγιό του, όμως, τον προλάβαμε και του κάναμε μερικές ερωτήσεις. Έτσι, για να έχουμε υλικό να γελάμε στις ξαπλώστρες μας. Τον συναντήσουμε στα γραφεία του Netwix εκεί που έλεγε "καλό καλοκαίρι παιδιά" και τον ρωτήσουμε μερικά πολύ σημαντικά πράγματα, όπως για τον Ζακ Γαλυφιανάκη και την Ellen DeGeneres. Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις όσα μας είπε (και μας έδειξε).

Πως νιώθεις όταν βλέπεις τον εαυτό σου σε παλιά φωτογραφία;

 

Ποιο ήταν το καλύτερο πράγμα που έζησες ως γεωπόνος και ως μπασκετμπολίστας;

Ως γεωπόνος, τα διαλείμματα που κάναμε στο σουβλατζίδικο απέναντι από τη δουλειά. Ως μπασκετμπολίστας, τα διαλείμματα που κάναμε στο σουβλατζίδικο απέναντι από το γήπεδο.

Πότε έκανες την πρώτη φάρσα ever στη ζωή σου και ποια ήταν;

Όταν ήμουν μικρός μου άρεσε να κάνω τηλεφωνικές φάρσες στους συμμαθητές μου και κυρίως στα κορίτσια που μου άρεσαν. Ήταν ωραία η εποχή που δεν υπήρχε ακόμα η αναγνώριση κλήσης στις συσκευές.

Πως ένιωσες την πρώτη φορά που βγήκες στην τηλεόραση;

Τεράστια ανακούφιση .Ήμουν λίγο αγχωμένος , γιατί ήξερα ότι η τηλεόραση σου προσθέτει μερικά κιλά . Ευτυχώς όμως στην περίπτωση μου αυτό δεν έγινε.  Βγήκα ένα κουκλάκι ζωγραφιστό.  

Πως αντιδράς όταν έρχεται το delivery;

 

Χιούμορ, το: (παρακαλώ δώσε τον ορισμό)

Το χιούμορ είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για να κερδίσεις την καρδιά οποιασδήποτε γυναίκας . Και εγώ είμαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Ποιον πολιτικό (Ελλάδα ή εκτός) δε βρίσκεις καθόλου αστείο;

Δεν υπάρχει πολίτικος που να μην είναι αστείος . Είναι τόσο αστείοι που πλέον κινδυνεύουμε να μας πάρουν την δουλειά. Και βέβαια είναι πλέον σίγουρο, ότι και οι Έλληνες ψηφοφόροι έχουν τρομερό χιούμορ!

Ποιους έχει περισσότερη πλάκα να πειράζεις; Πολιτικούς ή καλλιτέχνες;

Δεν κάνω τέτοιες διακρίσεις. Η αλήθεια είναι ότι κάνω πλάκα μόνο σε ανθρώπους που έχουν χιούμορ και τους αρέσει να τσαλακώνονται. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι. Ευτυχώς στην εκπομπή μου στο netwix.gr έρχονται μόνο όσοι είναι cool, τους αρέσει να αυτοσαρκάζονται και με καταλαβαίνουν. Αλήθεια σου λέω, προτιμώ τους καλεσμένους που έρχονται με διάθεση να πειράξουν αυτοί εμένα και όχι εγώ αυτούς. Αυτά είναι και τα καλύτερα επεισόδια.

Το “Ένα στα Γρήγορα” βγαίνει και πια στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Που αλλού θα φτάσει η φήμη σου πιστεύεις;

Προσπαθώ με τα μανίας να με μάθει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, απέναντι από το σπίτι, μπας και με κεράσει κανένα μεζέ… Σκοπός μου, όπως είχα πει και παλιότερα σε μια από τις εκατομμύρια συνεντεύξεις που έχω δώσει στο εξωτερικό , είναι το τσάμπα φαγητό!

Πως νιώθεις όταν βλέπεις τον εαυτό σου στην τηλεόραση;

 (σ.σ. Η εκπομπή φέτος έπαιζε στις 2:30 το ξημέρωμα.)

Πόσα “όχι” έχεις πει στην Ellen DeGeneres;

Μία φορά. Με πήρε τηλέφωνο πριν 2 μήνες και μου πρότεινε να πάω σε μία εκπομπή της και να βγω μέσα από το κουτί που έχει στο πλατό. Δεν ξέρω αν έχεις δει ποτέ την εκπομπή της και ξέρεις τι κάνει.Σε αρκετά επεισόδια, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που κάνει με κάποιον καλεσμένο, κάποιος πετάγεται ξαφνικά μέσα από μια κούτα που βρίσκεται δίπλα στον καναπέ, με σκοπό να τρομάξει τον καλεσμένο. Δυστυχώς δεν χωρούσα στην κούτα…

Ποια είναι η σχέση σου με τον Ζακ Γαλυφιανάκη; Έχεις παρεξηγηθεί που σε αντέγραψε;

O Zακ είναι φίλος μου στο Facebook. Του είχαμε στείλει να δει μερικά επεισόδια και παραλίγο να έρθει καλεσμένος στην εκπομπή. Με κάλεσε και στο L.A. αλλά δεν πήγα. Ξενέρωσα άσχημα όταν τον είδα ξυρισμένο και τρομερά αδυνατισμένο. Νομίζω έχασε 40 κιλά σε κάποια φάση. Με ξενέρωσε πολύ αυτό το Look. Ξαφνικά ο Ζακ μας το παίζει γκόμενος… Εγώ δεν θα το κάνω ποτέ αυτό. Θα μείνω πιστός στις αρχές και στους εκατομμύρια θαυμαστές μου. (Βασικά κάνω δίαιτα 3 χρόνια αλλά δεν γίνεται τίποτα…)

Πόσο καιρό προσπαθείς να χάσεις κιλά και ποια είναι η πιο σκληρή δίαιτα που έχεις κάνει;

Όλα είναι θέμα μυαλού και αποφασιστικότητας. Εγώ δεν έχω τίποτα από τα δύο.

Θα τα έφτιαχνες με γυναίκα που θα ζύγιζε περισσότερο από εσένα;

Το όνειρό μου είναι κάποια στιγμή να βρω μια γυναίκα που θα τρώει περισσότερο από εμένα.Έχω κάνει τρομερές προσπάθειες αλλά ακόμα δεν την έχω βρει.

Συνέχισες τελικά τον χορό μετά το Dancing και αν ναι τι χορό;

Ο χορός ήταν, είναι και θα είναι ένα μεγάλο κομμάτι τις ζωής μου . Δεν συνέχισα.

Πως αντιδράς όταν κάποιος δε γελάει στα αστεία σου;

 

Ισχύει ότι έχεις όνειρο ζωής να γίνεις μέρος του ριάλιτι των Kardashian;

Δεν το έχω πει σε κανέναν . Εσύ πως το έμαθες; Θέλω σαν τρελός να γνωρίσω τον Σκοτ. Τον άντρα της Κόρτνει Καρντάσιαν. Είναι το είδωλό μου! Vegas, ρούχα, ταξίδια, ποτά, γυναίκες και αυτοκίνητα. Θα γινόμασταν κολλητοί, αφού έχουμε ακριβώς τον ίδιο τρόπο ζωής.

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον ;

Να πάρουν σύντομα και οι δύο γονείς μου την σύνταξή τους και να ζω από αυτό.

Αν σου ζητούσα να ξεχωρίσεις μια από τις καλεσμένες σου, ποια θα ήταν και για ποιο λόγο;

Την Μαίρη Συνατσάκη. Ήταν η πρώτη μου εκπομπή για την πρώτη σεζόν του Ένα Στα Γρήγορα και πραγματικά πιστεύω η καλύτερη ως τώρα. Εγώ είχα τρομερό άγχος. Η Μαίρη ήξερε ακριβώς τι θέλουμε να κάνουμε και ήρθε εντελώς ακομπλεξάριστη. Έτσι κι αλλιώς η ίδια έχει φοβερό χιούμορ και τρομερή απήχηση στο ίντερνετ. Ήταν το ιδανικό ξεκίνημα για αυτή την εκπομπή!

*Φωτογραφίες/gifs: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson