STYLE

Χρωμοπαγίδα: Τα βλέπουμε όλα ροζ

Μασώντας την τσίχλα και κάνοντας φούσκες, συνειδητοποίησα ότι το ροζ και το φούξια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, είτε είμαστε μικρά κορίτσια είτε μαμάδες.​ ​​Αν το καλοσκεφτείς, α​πό την ώρα​ ​που γεννιόμαστε μα​ς "φασκιώνουν" στο μαιευτήριο ​με​ ροζ κουβερτάκι​. ​Μας αρέσει πραγματικά ή μ​ήπως τελικά μας ​έχουν μάθει να μας αρέσει​;​

Έρευνες έχουν δείξει ότι το ροζ χρώμα το προτιμούν οι γυναίκες γιατί χαρακτηρίζεται από θηλυκότητα, τρυφερότητα, παιδικότητα και αθωότητα​.​ ​Ο ονειροκρίτης λέει​ μάλιστα ότι​ είναι το χρώμα της σάρκας, του αισθησιασμού, της τρυφερότητας​, είναι το μείγμα του άσπρου​ ​(γέννηση) και του κόκκινου (πάθους). ​

Θα έχεις σίγουρα παρατηρήσει ότι ​οι γυναίκες γενικά ​προτιμούν τις ​παραλλαγές του ροζ και του κόκκινου ως ένδειξη ​”​υγείας​”, ​​γι​’​​ αυτό και το ρουζ που ​χρησιμοποιούν είναι σε αυτές τις αποχρώσεις. Ακόμα και τα φρούτα και τ​α ​λαχανικά που διαλέγουν είναι σε αυτά τ​α χρώματα για να είναι γινωμένα και νόστιμα​.​

Αν αποφασίσεις να βάψεις το σπίτι ή του γραφείου σου σε παλ ροζ  θα μεγαλώσεις τους χώρους και θα δ​ώσεις μια ανάλαφρη διάθεση. Χρ​η​σ​ι​μοπ​ο​ίησε και ​πιο σκούρους τόνους  για ​να δώσεις ​έμφαση και ισορροπία​ στο χώρο​.

​Αν σου αρέσουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ σε αυτούς τους τόνους, να ξέρεις ότι το ροζ ​βοηθά αρκετά στην έκφραση και στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων, ενώ το φούξια εκφράζει τη τόλμη, την αυτογνωσία​ και ​την φιλοδοξία​.
​​​Προσοχή όσοι αποφεύγουν και δε φορούν το φούξια και το ροζ ​σημαίνει ότι ​δεν συμβιβάζονται εύκολα, ενώ αρνούνται να εκφράσουν τα συναισθήματα τους.
Τελικά σου αρέσει το ροζ; Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στην αγορά κάποια “πράγματα” που μας αρέσουν. Διάλεξε τι σου ταιριάζει καλύτερα.

Βάλε το ροζ χρώμα στη ζωή σου!

 

Να παίζει το τρανσίστορ τα αμερικαάνικα, για να σου φτιάχνει τη διάθεση και να σε ανεβάζει. Το ραδιόφωνο (19 €) σίγουρα θα σου κρατάει συντροφιά.

 

 

Μα καλά με τι θα πας βόλτα το κορίτσι σου; Είτε έχεις μαλτεζάκι είτε έχεις μποξερίνα το σίγουρο είναι ότι το θες το ροζ λουράκι (13€), χαρίζει στο σκύλο μια τσαχπινία, δε μπορείς να πεις…

 

 

Ένα φιλί θα σε ψήσει ότι θα έχεις μια χορταστική μέρα. Φρυγανιέρα (Kiss 49€) που σίγουρα θα δεις σε ένα κοριτσίστικο σπίτι.

 

Σίγουρα θες μια ντιζαϊνάτη κρεμάστραK Handjob 107€) που θα κάνεις εντύπωση.

 

 

Ποια γυναίκα δε θέλει να έχει στο τραπέζι της ένα όμορφο μυρωδάτο μπουκέτα από λουλούδια (από 20€).

 

 

Τρέξε με στιλ και φόρα αθλητικά παπούτσια (New Balance 95,20€) σε φούξια χρώμα.

 

 

Για μια super κοριτσίστικη εμφάνιση, φόρεσε μια mini closs φούστα (Sister Jane 41.30€).

 

 

Ένα φόρεμα (Asos 70,42€) σε απίστευτα έντονο ροζ χρώμα και αυστηρές γραμμές θα σε κάνει να αισθάνεσαι σέξι και δυναμική.

 

Θα τον τρελάνεις τον άνθρωπο αν εμφανιστείς με τόσο σέξι εσώρουχα (Gossard 40,84€).

 

Είμαστε Barbie ladies, τι να κάνουμε!