TRENDS

Οι 5 αγαπημένες μας τάσεις για την άνοιξη και πώς να τις φορέσεις

ImaxTree

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φορέσεις ένα ρούχο. Από τον τρόπο που θα φορέσεις κάτι, μέχρι το πώς θα το συνδυάσεις με τα υπόλοιπα fashion items, οι επιλογές είναι πολλές, αρκεί να έχεις διάθεση και φαντασία.

Κανόνες στη μόδα δεν υπάρχουν εξάλλου. Δηλαδή υπάρχουν, αλλά κανένας και καμία δεν είναι υποχρεωμένος/η να τους ακολουθεί. Είναι στην προσωπική θέλησή μας το αν θέλουμε να ακολουθήσουμε μια τάση. Και εμείς αυτό κάνουμε. Μέσα από την προσωπική μας εμπειρία και αισθητική κάνουμε προτάσεις για τις εμφανίσεις μας οι οποίες ελπίζουμε να εμπνεύσουν αρκετά ώστε να μας κάνουν πιο δημιουργικές.

Αυτό αφορά συχνά την «επικαιρότητα» που έχει η μόδα, μέσα από τις νέες τάσεις που προκύπτουν κάθε σεζόν. Ενώ, λοιπόν, γνωρίζεις ποιες τάσεις επικρατούν φέτος την άνοιξη, ξέρεις πώς να τις φορέσεις; Σίγουρα ξέρεις ή τουλάχιστον έχει σκεφτεί κάτι, αλλά εμείς σου προσφέρουμε τις δικές μας εναλλακτικές οι οποίες συνάδουν με την δική μας αισθητική, αλλά διεθνών fashionistas των οποίων το στιλ μας αρέσει πολύ.

Τσαντάκι μέσης

 

Έχουμε δει πολλές γυναίκες να φορούν ωραία την λεγόμενη belt bag. Η Chrissy Rutherford όμως την ενσωμάτωσε στην εμφάνισή της με τον καλύτερο τρόπο. Φόρεσε την τσάντα με ένα μίντι φόρεμα (αντί για ένα τζιν παντελόνι που θα έκαναν οι περισσότερες) προσφέροντας ένα εξαιρετικά κομψό αποτέλεσμα στο σύνολό της.

Παστέλ

 

Τα παστέλ αποτελούν από τις μεγαλύτερες ανοιξιάτικες τάσεις. Αντί να φορέσεις ένα φόρεμα ή τοπ σε παστέλ απόχρωση, επίλεξε ένα μακρύ, oversized σακάκι το οποίο μπορείς να μετατρέψεις σε φόρεμα. Ολοκλήρωσε με αξεσουάρ σε ουδέτερες αποχρώσεις ή με πιο statement αισθητική, όπως έκανε η Brittany Xavier, φορώντας αυτές τις ψηλές snakeskin μπότες.

Neon αποχρώσεις

ImaxTree

ImaxTree

Τα neon ρούχα κυριαρχούν στις εμφανίσεις πολλών γυναικών τις δύο τελευταίες σεζόν, αλλά είναι τώρα που οι περισσότερες fashionstas επιλέγουν να την φορέσουν. Αντιστάσου στην αρχική σου επιθυμία να φορέσεις ένα neon ρούχο, όπως ένα τοπ με τζιν και προτίμησε ένα υφασμάτινο παντελόνι σε ουδέτερη απόχρωση για ισορροπία στο σύνολο. Για ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα, προτίμησε ένα παντελόνι σε πιο χαλαρή εφαρμογή (όχι πολύ στενό δηλαδή) που θα προσφέρει ένα πιο editorial-esque σύνολο.

Denim

ImaxTree

ImaxTree

Ένα τζιν ρούχο υπάρχει στην ντουλάπα σου. Είμαστε σίγουρες γι’ αυτό. Παρ’ όλα αυτά, με τα denim ρούχα να είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος, σε παροτρύνουμε να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Από το να φορέσεις ένα total denim σύνολο, μέχρι και το να επιλέξεις τζιν ρούχα σε κάποιο ενδιαφέρον μοτίβο ή χρώμα.

Statement αξεσουάρ

ImaxTree

ΙmaxTree

Είτε πρόκειται για ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, παπούτσια ή γυαλιά ηλίου ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας. Η Giovanna Battaglia επέλεξε τον πιο «ασφαλή» τρόπο να φορέσει τα όμορφα παπούτσια της, ο οποίος όμως εγγυάται την επιτυχία του look της. Το στιλιστικό tip που κρατάμε λοιπόν; Όταν δεν είσαι σίγουρη πώς να φορέσεις ένα statement αξεσουάρ προτίμησε ένα μονόχρωμο σύνολο.

 

Κεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree