TRENDS

attrattivo: Τα ανοιξιάτικα trends στα οποία αξίζει να επενδύσεις φέτος

Στις ημέρες μας, είναι εύκολο να χάσεις την «μπάλα», όσον αφορά στη μόδα. Οι τάσεις που προκύπτουν κάθε σεζόν, δεν αναφέρονται μόνο σε αυτές που βλέπουμε στις πασαρέλες, αλλά και σε αυτές της street style μόδας. Υπάρχουν trends, microtrends, Instagram trends, Pinterest trends.

Ας πάρουμε μια ανάσα και ας σκεφτούμε καθαρά: τι απ’ όλα αυτά έχουμε πραγματικά ανάγκη; Είναι ανάγκη βασικά, να υιοθετήσουμε όλες αυτές τις τάσεις; Όχι, αν δεν το θέλουμε. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κάποιες σαν εμένα και εσένα που θέλουμε να ξέρουμε ένα-δυο πραγματάκια παραπάνω. Με βάση τις νέες αφίξεις και γενικά τα ρούχα και αξεσουάρ που θα δω, ν’ αποφασίσω ποιες τάσεις μου αρέσουν τόσο, ώστε να θέλω να συμπεριλάβω στις εμφανίσεις μου.

Για εμένα, λοιπόν, σημαντικό είναι να βρω τα must-haves items της σεζόν (και όχι μόνο) και να επενδύσω σε αυτά, άρα και στην γκαρνταρόμπα μου. Μπήκα, λοιπόν, στο αγαπημένο μου e-shop, στο attrattivo.gr που εκεί ξέρω ότι θα βρω όλα τα essentials που χρειάζομαι για την άνοιξη.

Denim

 

Ολόσωμη φόρμα τζιν με ζώνη, attrattivo

Φέτος, τα denim ρούχα έχουν την τιμητική τους. Στις ανοιξιάτικες πασαρέλες μεγάλων οίκων, είδαμε πολλές εναλλακτικές τζιν ρούχων. Παρ’ όλα αυτά, προτιμάμε ένα πιο κλασικό σχέδιο που ξέρουμε ότι θα φοράμε και τις επόμενες σεζόν.

Tips για να φορέσεις την τάση: Επίλεξε μια ολόσωμη τζιν φόρμα η οποία είναι πολύ πρακτική. Δεν θα χρειάζεται να την συνδυάσεις με άλλα ρούχα, ενώ θα αναβαθμίσει αμέσως τα everyday looks σου. Φόρεσε με ένα τσαντάκι μέσης και φλατ παπούτσια που θα προσφέρουν κομψότητα στο συνολικό look.

Φλοράλ

 

Παντελόνα με λουλούδια, attrattivo

Το γεγονός ότι τα φλοράλ είναι τάση την άνοιξη δεν είναι κάτι πρωτοποριακό, αυτό δεν ακυρώνει το γεγονός ότι είναι must. Τα φλοράλ ρούχα είναι μια διαχρονική αξία στην οποία δεν μπορούμε να αντισταθούμε.

Tips για να φορέσεις την τάση: Τέσταρε διαφορετικά την τάση αυτή, και αντί να επιλέξεις ένα φλοράλ φόρεμα, προτίμησε μια παντελόνα σε bold απόχρωση με το print αυτό. Συνδύασε την παντελόνα με ένα graphic t-shirt και αθλητικά και η επιτυχία του συνόλου σου θα είναι βέβαιη.

Λευκά chunky αθλητικά παπούτσια

 

Αθλητικά παπούτσια με κορδόνια, attrattivo

Για άλλη μια σεζόν, η τάση των “ugly” sneakers επιμένει να κοσμεί τα καθημερινά μας looks. Αγαπάμε αυτή την τάση γιατί προσφέρουν ένα φουτουριστικό ύφος στις εμφανίσεις μας.

Tips για να φορέσεις την τάση: Συνδύασε με φλοράρ φορέματα για ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα ή με τον κλασικό συνδυασμό τζιν παντελόνι και t-shirt.

Tailored σακάκι

 

Σακάκι μονόχρωμο σταυρωτό, attrattivo

Τώρα που ξεφορτωθήκαμε τα βαριά παλτό και μπουφάν, πρωταγωνιστής των συνόλων μας γίνεται ένα καλοραμμένο σακάκι. Τις τελευταίες σεζόν, ένα γκρι καρό σακάκι είναι αυτό που βλέπουμε να φοριέται απ’ όλες τις fashion lovers, παρ’ όλα αυτά, τώρα είναι άνοιξη και ένα σε μια έντονη απόχρωση είναι η top επιλογή.

Tips για να φορέσεις την τάση: Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσεις ένα σακάκι. Μπορείς να το «ρίξεις» πάνω από τον αγαπημένο σου casual συνδυασμό (t-shirt και τζιν παντελόνι), αλλά εγώ σου προτείνω να το φορέσεις με ένα υφασμάτινο παντελόνι στην ίδια απόχρωση, υποστηρίζοντας άψογα ένα “power suit”. Θα σου δώσει τρομερή αυτοπεποίθηση αυτό το look, trust me.

Μίντι φούστα

 

Φούστα μίντι με ζώνη, attrattivo

Οι μίντι φούστες φοριούνται πολύ φέτος, προσφέροντας το πιο κομψό και girlie ύφος στις εμφανίσεις μας. Παρ’ όλα αυτά, το ρούχο αυτό έχει και μια διαχρονική αισθητική καθιστώντας μια τέτοια αγορά, επένδυση για την γκαρνταρόμπα μας.

Tips για να φορέσεις την τάση: Μια μιντι φούστα είναι κάτι σαν «χαμαιλέοντας». Μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα πουκάμισο και τζιν μπουφάν και να έχεις το απόλυτο κυριακάτικο σύνολο, και από την άλλη να τη φορέσεις με ένα bralette και γόβες και να έχεις το πιο fashionable look εξόδου. Η επιλογές πολλές.

Statement σκουλαρίκια

 

Σκουλαρίκια ταρταρούγα, attrattivo

Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια είναι μέρος ενός look πολλών fashionistas τον τελευταίο καιρό. Και γιατί να μην είναι; Καμιά φορά, αρκεί ένα ζευγάρι πανέμορφα σκουλαρίκια για να αναβαθμίσουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνισή μας.

Tips για να φορέσεις την τάση: Ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια μπορεί να ταιριάξει με πολλά διαφορετικά looks. Μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα total black σύνολο και να το μετατρέψει στο πιο εντυπωσιακό, ακόμη και ένα πιο αθλητικού ύφους look, όπως ένα t-shirt και κολάν, αποδίδοντας ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα στην εμφάνισή σου.