FASHION TRENDS

3 τάσεις που είδαμε στη φθινοπωρινή συλλογή της Pink Woman

Το σενάριο γνωστό. Όσον αφορά στις εμφανίσεις μας, κάθε νέα σεζόν, αναζητάμε το ίδιο πράγμα: τα key items για να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα. Η καθεμία από εμάς έχει τις ανάγκες. Κάποια μπορεί να ψάχνει τα τέλεια μαύρα μποτάκια που θα ταιριάζουν φανταστικά με τα τζιν της. Κάποια άλλη, τρεις σεζόν τώρα, αναζητάει το τέλειο bomber jacket που θα συνδυάζεται φανταστικά ακόμα και με τα πιο glam φορέματά της. Εσύ, μπορεί να θέλεις να βρεις αυτό το cropped τζιν παντελόνι που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ό,τι έχει να κάνει με τα βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν να βρουν το item αυτό στο οποίο μπορούν να επενδύσουν και να φορούν για πολύ καιρό.

”Αsk Kelly”: Η fashion editor του Ladylike, Κέλλυ Νόβακ, απαντά στις δικές σου στιλιστικές απορίες

Μέσα σε αυτή την πιο «ώριμη» αναζήτηση, υπάρχει πάντα χώρος για τις νέες τάσεις. Είναι κάτι σαν τους υδατάνθρακες. Θέλεις να υπάρχουν στο πιάτο σου, γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, θα κάνουν το γεύμα σου πιο γευστικό. Το ίδιο και τα trends. Ανάμεσα στα κλασικά κομμάτια της ντουλάπας σου, οι εκάστοτε τάσεις της σεζόν είναι αυτές που θα αναδείξουν στο έπακρο τις εμφανίσεις σου. Αυτά τα trends τα οποία μάλιστα θεωρούνται από τα μεγαλύτερα του φετινού φθινοπώρου ανακαλύψαμε στη νέα συλλογή της Pink Woman.

Την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, βρεθήκαμε στον χώρο του 48 Urban Garden και είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τη νέα συλλογή του brand. Ανάμεσα στα στιλάτα και fun t-shirts με φράσεις του τύπου “Ordinary Kindness” και τις trendy καουμπόικες μπότες είχαμε την ευκαιρία να ξεχωρίσουμε και τις αγαπημένες μας τάσεις για το φθινόπωρο.

Οι τρεις αγαπημένες μας παρακάτω.

Pastels

Τα αγαπημένα παστέλ συνεχίζουν να ομορφαίνουν τις εμφανίσεις μας και το φθινόπωρο δίνοντας μια ρομαντική νότα στα looks μας. Αυτό αν επιλέξεις μια πιο ουδέτερη απόχρωση, γιατί υπάρχουν και τα πιο bold pastels, όπως το τιρκουάζ που θα αναδείξει ακόμα και τα πιο απλά σύνολά σου.

Shearling μπουφάν

Tα γούνινα παλτό και συγκεκριμένα αυτά που η υφή τους θυμίζει μαλλί προβάτου, επιστρέφουν στις ντουλάπες μας και αυτή τη σεζόν. Τα βλέπουμε σε διάφορα στιλ jackets, από biker μπουφάν μέχρι και σε bombers που διαθέτουν ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες όπως λουστρίνι τσέπες.

Reds

Το κόκκινο αν και από τα αγαπημένα μας χρώματα ήδη, φέτος έχει την τιμητική του. Το βρίσκουμε σε φορέματα, φουτεράκια και φούστες σε Α γραμμή, αλλά τα puffer λουστρίνι jackets και τα καρό παλτό και καπέλα είναι από τα items που θα προσφέρουν μια πιο high end αισθητική στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις.