STYLE

Το street style σε άλλο επίπεδο

Εβδομάδες Μόδας. Οι αγαπημένες κάθε γυναίκας που παρακολουθεί τις τάσεις και της αρέσει να κάνει συνδυασμούς με νέα και παλιά κομμάτια της ντουλάπας.

Και για όσες πιστεύουν πως το μεγάλο ενδιαφέρον βρίσκεται στην πασαρέλα να πούμε πως οι εμφανίσεις εκτός είναι αυτές που συγκεντρώνουν τα βλέμματα.

Η τάση της επόμενης σεζόν από τα κορίτσια που πάνε να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις φαίνεται. Παίρνουμε ιδέες για τις δικές εξόδους. Σκεφτείτε τα ρούχα της ντουλάπας σας και δείτε τα αλλιώς.

Πειραματισμός κορίτσια μου, πειραματισμός και μόνο. Αν δεν δοκιμάσετε πώς ξέρετε αν σας ταιριάζει ή όχι; Εκείνο το μπλουζάκι με τη στάμπα που έχεις για πέταμα, μήπως είναι το απόλυτο νέο trend;

Με την πολύτιμη βοήθεια των ”ματιών” της Vogue μεταφερόμαστε στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας και ρίχνουμε μία ματιά σε αυτά που φορέθηκαν και τον τρόπο που συνδυάστηκαν μεταξύ τους.

Κρόσσια παντού

 

Το t-shirt ταιριάζει με όλα, ακόμα και με γούνα

Η μακριά ζακέτα είναι classy

 

Militaire look με σικ πινελιές

 

Δες τη γούνα με άλλο μάτι, πιο αθλητικό

Ψηλόμεσο παντελόνι, τσεκ

 

”Σπάσε” τη μονοχρωμία τώρα

 

Το χρυσό θα είναι για πάντα μόδα

Μην το φοβάσαι το φαρδύ

 

Γεωμετρία, μας αρέσει

 

 

*Και επειδή φροντίζουμε για εσάς να ξέρετε πως το Spartoo προσφέρει 10% επιπλέον έκπτωση για αγορές 100€ και άνω, μέχρι τις 08/02. Δεν είναι να τις αφήνετε αυτές τις ευκαιρίες. Coupon code: ladylike, να το θυμάστε

 

Μόδα στο Ladylike.gr

30 styling tips που πρέπει να θυμάσαι για πάντα

Crash test στα δοκιμαστήρια. Μήπως με παχαίνει ο καθρέφτης;

Τα 10 ωραιότερα κολάν και πώς να τα φορέσεις

Ντύσου σαν macaron

Lady Style: 5 κορίτσια της διπλανής πόρτας με στυλ αξιοζήλευτο