STYLING TIPS

Styling Tips: Πώς να φορέσεις τα καλοκαιρινά σου τον χειμώνα

Είμαστε σε μία εποχή του χρόνου που προσωπικά δε τη συμπαθώ πολύ, γιατί μου θυμίζει πως έχει τελειώσει το καλοκαίρι, δηλαδή ή μεγάλη μέρα, το θερινό σινεμά, τα σουβλάκια στη πλατεία, τα ποτάκια σε πεζόδρομους και ταράτσες με θέα και γενικά αυτή η ανεξήγητη χαρά και χαλαρή διάθεση του κόσμου.

Έτσι λοιπόν πρέπει να προσαρμόσουμε τη διάθεσή μας και τα ρούχα μας ​σε μια εποχή​ που​ παίζεις λίγο στοίχημα τι καιρό θα κάνει.​ Η πιο κατάλληλη περίοδος να κάνουμε mix and match σύνολα, συνδυάζοντας καλοκαιρινά με χειμωνιάτικα ρούχα και να ντυθούμε όσο ζεστά χρειάζεται για τα δροσερά πρωινά και βράδια, χωρίς να χρειαστεί να αποχωριστούμε και να βάλουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα στις ναφθαλίνες.

Μιας που βρισκόμαστε σε μια περίοδο που δεν είναι εύκολο να ανανεώνουμε κάθε σεζόν τα ρούχα μας, φροντίσαμε και σας προτείνουμε πώς θα αξιοποιήσετε κομμάτια  της ντουλάπας σας σωστά και στιλάτα.

Το καλοκαιρινό μπλουζάκι δεν μπαίνει στη ναφθαλίνη

Τα T-shirts όλοι έχουμε είτε μονόχρωμα είτε με στάμπες​ αυτά δε θα τα βάλεις σε ναφθαλίνες, γιατί πολύ απλά συνδυάζονται με τα πάντα. Φόρεσε τα με το τζιν σου, με το παντελόνι σου με το σορτσάκι σου με τη μίνι ή και μίντι φούστα σου. Μπορείς να βάλεις το λεπτό δερμάτινο μπουφάν σου για πιο ροκ στιλ, το denim μπουφάν για πιο back to school εμφάνιση, το κοστούμι σου για πιο cool αποτέλεσμα, ακόμα και το boxy γιλέκο ή το blazer σου.

T-shirt, Vero Moda 21,33€

 

 Τζιν μπουφάν, Only 37€

 

Pencil φούστα 3/4, DSQUARED2 189€

 

Η παντελόνα φοριέται ακόμα

Μια  σκουρόχρωμη παντελόνα είναι από μόνη της ένα φθινοπωρινό ρούχο. Αν τι βάλεις με ένα πουλόβερ που είναι πάρα πολύ της μόδας φέτος  ή μια κάπα δε θα καταλάβει κανείς ότι μπορείς να φοράς ένα τόσο hot καλοκαιρινό ρούχο όπου θα σου χαρίσει άνεση. Μπορείς να τη φορέσεις και το πρωί αν τη συνδυάσεις με το parka ή με το τζιν μπουφάν σου.

Παντελόνα,  I Love Fashion 21,60€

 

Parka με κουκούλα, Toi & Moi 119€

 

Πόντσο,  Esprit 63,98€

 

Λεπτό πουλοβεράκι πάνω από την ολόσωμη φόρμα

Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα κομμάτι που είναι πολύ δυνατό και φοριέται μόνο του. Για να πετύχεις όμως μια super street style εμφάνιση φόρα από πάνω ένα λεπτό πουλοβεράκι και φρόντισε να φαίνεται μια λεπτομέρεια από την φόρμα, δηλαδή τον γιακά ή τα μανίκια. Φοριέται και πρωί και βράδυ ανάλογα τα αξεσουάρ και τα παπούτσια

Ολόσωμη φόρμα, Girls On Fiilm 48,34€

 

Πουλόβερ από κασμίρ, Zara 89,95€

 

Sleepers από καστόρι, Stuard Weitzman 355€

 

Κιμονό, αγάπη μου!

Το κιμονό που σίγουρα έχεις στη ντουλάπα σου γιατί φέτος το καλοκαίρι φορέθηκε πολύ μπορείς να το βάλεις, αλλά θέλει προσοχή. Καλό θα ήταν αν είναι πολύ ανοιχτόχρωμο και πολύ καλοκαιρινό να το αποφύγεις, αλλιώς συνδύασε το με ένα μονόχρωμο παντελόνι ή με το τζιν σου σε ό,τι γραμμή θέλεις, φόρεσε μποτάκια και βάλε πολλά βραχιόλια ή δαχτυλίδια .

Κιμονό, MOG 29,90€

 

Skinny παντελόνι, No Fashion Way 20€

 

Δαχτυλίδια, No Fashion Way 11€

 

Το κοντό φόρεμα ζεσταίνεται

Το κοντό φόρεμα είναι το τέλειο ρούχο, πάει παντού και με όλα αν το φορέσεις σωστά. Δηλαδή το βάλεις με το λεπτό δερμάτινο ή με ένα parka και κλειστά παπούτσια, από flatformes μέχρι και αθλητικά, θα είναι ένα πολύ άνετο και στιλάτο αποτέλεσμα για το πρωί, αν τώρα το βάλεις με μπότες και μια κάπα ακόμα και την ζακέτα σου θα είναι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Φόρεμα στενό, Secret Boutique 59,41€

 

 Ζακέτα, Toi & Moi 59,90€

 

Μπουφάν από δερματίνη, Toi & Moi109€

 

Το σορτάκι αντέχει ακόμα

Το σορτσάκι είναι πασπαρτού γιατί φοριέται με σακάκι για πιο σικάτη εμφάνιση, με το φούτερ για πιο σπορ, με το πουλόβερ για πιο boho και street style look. Αν μάλιστα  έχεις σορτς κροσέ ή δερμάτινο τότε θα κάνεις ένα πολύ πετυχημένο σύνολο

 Σορτς, No Fashion Way 29€

 

Πουλόβερ, Criminal Damage 63,98€

 

Σακάκι, Toi & Moi 49,50€

 

Μην κρεμάς την πουκαμίσα ψηλά

Η πουκαμίσα που συνήθως είναι από λεπτό ύφασμα και μονόχρωμη αν την βάλεις με το boyfriend τζιν και τα αθλητικά σου θα πετύχεις ένα sporty shic look, ενώ αν φορεθεί με παντελόνι ή με φούστα  θα κάνεις ένα office look.

Πουκαμίσα BSB 59,90€

 

Τζιν boyfriend Toi & Moi 79€

 

Πολύχρωμη σούστα Flage 72€

 

Κοιλίτσα έξω και τον χειμώνα!

Το cropped top είναι ακόμα στη μόδα και θα το δεις σε πολλούς σχεδιαστές και σε πολλές μοεφές, από πουλόβερ, t-shirts ακόμα και πουκάμισα. Τα περισσότερα τα φοράμε με παντελόνια και μάλιστα ψηλόμεσα σε αντρική γραμμή ή αλλιώς skinny πάνε πολύ με blazer, με ζακέτα, με παρκά, με δερμάτινα μπουφάν και old school bomber jackets

Cropped top River Island 21,33€

 

 Ψηλόμεσο παντελόνι BSB 79,90€

 

Old school bomber jacket Asos49,76€