STYLING TIPS

Back to school style: Πώς να ντυθείς σαν μια καλή (μεγάλη) μαθήτρια

Φτάνει η ώρα να μπουν όλα επιτέλους  σε κανονικούς ρυθμούς σε αυτήν την πόλη, να γεμίσουν οι δρόμοι αυτοκίνητα, να πάνε όλοι στις δουλειές τους και να ξεκινήσει η χειμερινή σεζόν. Γιατί; Επειδή στις 11 του μήνα ανοίγουν τα σχολεία.

Αυτή η γλυκιά μελαγχολία που σε πιάνει κάθε αρχή φθινοπώρου είναι μάλλον γιατί στο μυαλό σου έρχονται πάντα γλυκιές αναμνήσεις από τα μαθητικά σου χρόνια. Πολλές φορές μπορείς να κάτσεις με τις φιλενάδες σου και να λέτε ιστορίες από παλιά όπου πάντα αναφέρεστε στη μόδα εκείνης της εποχής; Έτσι αν δεν έχεις παιδιά για να σε εμπνεύσουν για το τι μπορείς να βάλεις, είμαστε εμείς εδώ για να σου προτείνουμε κάποια κομμάτια που μπορείς να βρεις στη ντουλάπα σου και αν τα συνδυάσεις σωστά θα αισθάνεσαι για πάντα έφηβη.
​Έφτασε η  ώρα να βγουν τα denim jacket απ’ τις ναφθαλίνες και να πάρουν την θέση που τους αναλογεί στην​ ​γκαρνταρόμπα. Φυσικά και μπορείς να το φορέσεις με ό,τι θες​ αφού είναι μοναδικό κομμάτι ​και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε βολέψει πολύ. Φόρεσε το πάνω από ένα mini floral φόρεμα με μπαλαρίνες.

Τζιν μπουφάν Toi & Moi 89€

 

Εμπριμέ φόρεμα Motel Drop 54,03€

 

Αν μέχρι πρότινος π​ί​στε​υ​​ες πως τα σακίδια είναι μόνο για τις μαθήτριες​ κ​​αι για ταξίδια ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις ​γιατί αναβαθμίστηκαν και παρουσιάστηκαν ως ​πολύ κομψά αξεσουάρ​,​ ιδανικά για κάθε εποχή και καιρικές συνθήκες. Η ποικιλία τους είναι ​πολύ μεγάλη​ και ικανή για να καλύψουν ​κάθε γούστο.

Σακίδιο πλάτης Monki Gala 35,55€

 

Δίχρωμο σακίδιο πλάτης Asos 49,76€

 

​Υπάρχουν κάποια ​ρούχα σε όλες της ντουλάπες των γυναικών που ​μας έχουν βγάλει ασπροπρόσωπ​ες​ σε κάθε περίσταση. Ένα από αυτά είναι το navy look​ και η μαρινιέρα. Συνδύασε την​ λοιπόν με κάποιο τζιν της επιλογής σου και φόρεσε τις μπαλαρίνες σου ​ή​ τα All Stars σου ​

Λινή μαρινιέρα Gant 51€

 

 Τζιν σε ίσια γραμμή Citizens of Humanity 75€

 

​Ένα t-shirt με print σου δίνει τη λύση που χρειάζεσαι για να πετύχεις ένα ​back to school ​look με ενδιαφέρον και στιλ.​ ​Συνδύασε το t-shirt σου ​με ​ένα πιο κλασικό παντελόνι ή φούστα, για να δημιουργήσεις αντίθεση και να πετύχεις ένα μοντέρνο mix and match σύνολο​.

Γκρί t-shirt με στάμπα lacer 42€

 

Φούστα με σκίσιμο Asos 49,76€

 

​Η κλος μίνι φούστα συνδυασμένη με το oversized πουλόβερ​ ​και τα booties ή τα sneakers σας είναι ό,τι χρειάζεστε για ένα ​στιλάτο casual look.

Μίνι φούστα  Noisy May 39,81€

 

Οver size πουλόβερ Alexander Wang 201€

 


Στροφή στην αθωότητα​ θα σου προσφέρει το λευκό πουκάμισο. Συνδύασε το και μέσα από φούτερ ή από ένα μίνι φόρεμα. Ο γιακάς και οι μανσέτες που θα φαίνονται θα σου δώσουν τους πόντους για το μαθητικό σου στιλ.

Λευκό πουκάμισο Toi & Moi 49.90€

 

Στενό φόρεμα Phillip Lim 349€

 

​Η σαλοπέτα δένει άψογα με crop top και πουκάμισο μονόχρωμο.​ Για να φαίνεσαι σαν μαθήτρια, όμως, καλύτερα φόρεσε τη με t-shirt και σταράκια.​ ​Εκτός από την μπλε τζιν, υπάρχει και η μαύρη τζιν σαλοπέτα για πιο chic look.

Τζιν σαλοπέτα Esprit Denim 58,29€

 

Μακριμάνικο t-sirt Velvet 72€

 

Kαι ποιος δε αγαπά τα φούτερ; Γιαυτό και εμείς σου προτείνουμε να το φορέσεις με ένα στενό παντελόνι και κατά προτίμηση μέχρι τον αστράγαλο. Φοριέται και με φλατ παπούτσια, αλλά δένει επίσης άψογα με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου.

Φούτερ Zoe Karssen 41,94€

 

Κάπρι στενό παντελόνι Vivienne Westwood 115€

 

Το πιο στιλάτο και ταυτόχρονα super σέξι είναι ένα ζευγάρι κάλτσες. Τόλμησε να τις φορέσεις σε όποιο ύψος και χρώμα θέλεις.

Καρό ψηλές κάλτσες trasparenze 1 8,91€

 

Κάλτσες πάνω από το γόνατο Emilio Cavallini 15,25€

 

Το στιλ το κάνουν οι λεπτομέρειες γι’ αυτό μπορείς να δώσεις έχτρα πόντους στο σύνολο σου βάζοντας αξεσουάρ στα μαλλιά σου.

Κοκαλάκι για τα μαλλιά Asos 5,69€

 

 Στέκα για τα μαλλιά Asos 11,37€