STREET STYLE

Style Inspo: 4 looks της Erika Boldrin για να πάρεις έμπνευση

Έξω έχει καύσωνα. Στο γραφείο έχει παγωνιά. Και εσύ κοιτάς με απορία την ντουλάπα. Η ερώτηση ''τι στο καλό να βάλω πάλι σήμερα'' έχει καταντήσει πια κουραστική. Σε καταλαβαίνουμε.

Για αυτό και εμείς βρήκαμε 4 υπέροχα looks της Erika Boldrin, μιας από τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις μας στο instagram, τα οποία θα σου δώσουν έμπνευση για να δημιουργήσεις τα δικά σου outfits. Σορτσάκια, total white outfits και φορέματα συνθέτουν μία στιλιστική παλέτα που δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητη.

#1 Η λεοπάρ λεπτομέρεια

Μια απλή λευκή φούστα, ένα t-shirt και σανδάλια μεταμορφώνονται στο λεπτό με το λεοπάρ πουκάμισο που έχει φορέσει η Erika. Μια τόσο απλή κίνηση με τόσο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

A post shared by Erika Boldrin (@erika_boldrin) on

#2 Το σακάκι

Έχεις σημαντικό ραντεβού στη δουλειά αλλά έξω έχει 40 βαθμούς; Κανένα πρόβλημα. Φόρεσε ένα υφασμάτινο σορτσάκι με ένα t-shirt ή ένα playsuit, συνδύασέ τα με mules (αν δεν φοράς ψηλοτάκουνα σανδάλια) και ένα απλό σακάκι, το οποίο φυσικά θα βάλεις λιγο πριν τη συνάντηση. Problem solved.

#3 Αέρινα φορέματα

Λέμε ναι στα αέρινα φορέματα, από όπου και αν προέρχονται- ειδικά αν συνδυάζονται με ψάθινες τσάντες και σανδάλια με σκοινιά.

A post shared by Erika Boldrin (@erika_boldrin) on

#4 Total white look

Απόφυγε τα σκούρα ρούχα τις μέρες του καύσωνα και διάλεξε λευκά t-shirts και χαλαρά παντελόνια/ σορτς, αλλά φρόντισε να επιλέξεις και statement αξεσουάρ ώστε να μην έχεις βαρετό look.

Κεντρική φωτογραφία: @erika_boldrin