OUTFITS

Αναβάθμισε τα ανοιξιάτικα outfits του γραφείου με 4 απλά βήματα

ImaxTree

Ωραίο πράγμα να δουλεύεις. Μας κάνει πιο δημιουργικές. Μας κάνει να αισθανόμαστε ότι είμαστε μέρος μιας ομάδας. Ότι προσφέρουμε κάπου. Παρ' όλα αυτά, ένα διάλειμμα το χρειαζόμαστε πού και πού. Ειδικά τώρα την άνοιξη, έχουμε μια τάση να θέλουμε να δραπετεύσουμε και απλά να είμαστε με τ' αγαπημένα μας πρόσωπα έξω, κάνοντας βόλτες.

Ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα όμως, αλλά ας το κάνουμε ομαλά. Επειδή, η άνοιξη είναι μια «ξεσηκωτική» περίοδος, αφού δεν μπορούμε να είμαστε διακοπές, ας φέρουμε την άνοιξη στις εμφανίσεις μας. Και όχι μόνο στα looks που φοράμε το Σ/Κ, αλλά και στα σύνολα της δουλειάς.

Τώρα που είναι άνοιξη και ο καιρός μας προσφέρει αρκετή βιταμίνη D που έχουμε ανάγκη, ήρθε η ώρα να κάνουμε και τις εμφανίσεις του γραφείου λίγο πιο ανοιξιάτικες. Προετοιμάσου, λοιπόν, για χρώματα, όμορφες φούστες και ενδιαφέροντα πλεκτά, τα οποία θα αναβαθμίσουν τα σύνολά σου προσφέροντάς σου αψεγάδιαστες εμφανίσεις.

Παστέλ

ImaxTree

 

ImaxTree

Πολλές γυναίκες φοβούνται τα παστέλ, γιατί πιστεύουν ότι θα δείχνουν σαν πασχαλινό αυγό, αν φορέσουν τέτοιες αποχρώσεις. Διαφωνούμε απόλυτα μιας και τα παστέλ είναι άκρως κομψά, ενώ ταιριάζουν ωραία με γήινες αποχρώσεις. Από ουδέτερα και γήινα χρώματα απαρτίζονται τα περισσότερα ρούχα που φοράμε στην δουλειά, οπότε αποχρώσεις όπως το παστέλ ροζ ή μοβ θα ταιριάξουν φανταστικά μ’ αυτά, κάνοντας τα σύνολα του γραφείου πιο ενδιαφέροντα.

Μίντι φούστα

ImaxTree

 

ImaxTree

Η Δέσποινα (aka η αρχισυντάκτρια του Ladylike) με ενέπνευσε γι’ αυτό το item, μιας και συχνά έρχεται στο γραφείο με μια statement μίντι φούστα την οποία συνδυάζει άλλοτε με t-shirts και άλλοτε με όμορφα πουλοβεράκια. Μια τέτοια φούστα είναι από τα must για τις εμφανίσεις της δουλειάς τώρα την άνοιξη γιατί είναι άνετη, κομψή και κατάλληλη για το εργασιακό περιβάλλον.

Patterns

ImaxTree

 

ImaxTree

Ο μαξιμαλισμός έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας, ο οποίος συχνά εκφράζεται μέσα από patterns. Είτε πρόκειται για ένα ριγέ ή καρό μοτίβο, ένα animal print, φλοράλ και η λίστα συνεχίζεται, αρκεί ένα ρούχο του συνόλου σου να έχει ένα ενδιαφέρον μοτίβο για να απογειώσει το outfit της δουλειάς. Αν έχεις περιορισμένο dress code, συνδύασε ένα ρούχο με μοτίβο, με ένα κλασικό κομμάτι, όπως ένα πουκάμισο ή ένα υφασμάτινο παντελόνι.

Ανάλαφρα πλεκτά

ImaxTree

 

ImaxTree

Αν νόμιζες ότι τα αγαπημένα σου πλεκτά δεν έχουν χώρο στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου, τότε ξανασκέψου το. Ένα statement πλεκτό πουλοβεράκι ή ζακέτα είναι κατάλληλα για την εποχή και το γραφείο. Θα σε κρατήσουν τόσο όσο ζεστή, χωρίς να χρειαστεί να πάρεις πανωφόρι, ενώ το ύφος τους αρμόζει για το εργασιακό περιβάλλον.

 

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree