STREET STYLE

Το τρικ που θα αναβαθμίσει όλες σου τις εμφανίσεις στο λεπτό

ImaxTree

Ανοίγω Instagram. Είναι βράδυ και χρειάζομαι λίγο inspo για την αυριανή ημέρα (ΟΚ και για το outfit μου). Βλέπω όλες αυτές τις πασίγνωστες fashion bloggers με το αψεγάδιαστο στιλ και σκέφτομαι «Μα, πώς καταφέρνουν κάθε φορά να κάνουν τέλειες εμφανίσεις;». Γιατί αν το καλοσκεφτείς, κάθε τους εμφάνιση φαίνεται να τους βγαίνει αβίαστα άψογη κάθε φορά.

Ποιο είναι το μυστικό τους; Πέρα από το γεγονός ότι έχουν «μάτι» και καλή αίσθηση του στιλ, τι άλλο κάνουν που βεβαιώνει την επιτυχία των looks τους;

Η απάντηση βασίζεται σε τρία βασικά στοιχεία. Θεωρώντας ότι ένα παντελόνι και μια μπλούζα αποτελούν τα δύο βασικά στοιχεία ενός συνόλου, τότε το τρίτο ποιο είναι; Δεν είναι το θέμα τόσο στο «ποιο» ακριβώς είναι αυτό, αλλά τι προσφέρει σε μια εμφάνιση. Και εξηγώ: πρέπει να υπάρχει πάντα στις εμφανίσεις σου το στοιχείο της «έκπληξης». Ένα τρίτο ρούχο ή αξεσουάρ που μετατρέψει το σύνολό σου από basic στο πιο εντυπωσιακό.

ImaxTree

 

ImaxTree

Για παράδειγμα, αν φοράς ένα τζιν και t-shirt μια μέρα, ένα ζευγάρι animal print μποτάκια θα είναι το τρίτο στοιχείο που θα απογειώσει την εμφάνισή σου. Μπορεί άλλες φορές να είναι μια statement τσάντα ή ένα όμορφο κόσμημα.

ImaxTree

ImaxTree

Οπότε, αν δεν είσαι σίγουρη αν μπορείς να υποστηρίξεις έναν πιο «περίπλοκο» συνδυασμό, τότε προτίμησε έναν που ξέρεις ότι σου ταιριάζει και ανάδειξέ τον με ένα πιο ιδιαίτερο τρίτο ρούχο ή αξεσουάρ. Έχοντας αυτό το τρικ στο μυαλό σου, κάθε φορά που ετοιμάζεσαι να βγεις από το σπίτι, θα έχεις πάντα αψεγάδιαστες εμφανίσεις.

Κεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree