STYLE

Σου αρέσει η μόδα; Τότε αυτές τις Fashion Instagrammers πρέπει να τις ακολουθήσεις

Οι χρυσές εποχές του fashion blogging είναι πλέον μακρινό παρελθόν και όσοι το έχουν πάρει χαμπάρι έχουν στρέψει τη προσοχή τους - πού αλλού; - στο Instagram. Απανταχού designers, editors, photographers και ορκισμένες fashionistas 'παλεύουν' για το account με τους περισσότερους followers και την καλύτερη αισθητική. Εμείς διαλέξαμε τα accounts μερικών insta-bloggers για outfit inspiration και ατελείωτο γκουχου-stalking-γκουχου.

Gizele Oliviera @giizeleoliveira

 

Η Gizele Oliveira εκτός από fashion insta-blogger από τη Βραζιλία, είναι και λίγο μοντέλο που εκπροσωπείται από agencies σε Βραζιλία, Νέα Υόρκη, Παρίσι, Λονδίνο, Μιλάνο, Λος Άντζελες και Μαϊάμι και δηλώνει world traveler. Λιτή και απέριττη. Με 154k followers το account της αξίζει και με το παραπάνω γιατί εκτός του ότι είναι τόσο όμορφη που σου ‘ρχεται να κλάψεις ξεφεύγει από το ‘μοντελίστικο’ style και δίνει ένα πιό fashionable touch στα outfits της.

Ιndia Rose @indiaroseco

 

Η India Rose, εκτός του ότι το όνομά της είναι India Rose, είναι creative director, digital consultant, content developer και φυσικά insta-blogger με 98.1k followers. Η συγκεκριμένη προτιμά να βγάζει παπούτσια και ρούχα αντί για selfies αλλά έχουν υπέροχη αισθητική. Όλες οι φωτογραφίες είναι στους τόνους του λευκού, γκρί και μαύρου και το account αξίζει για την καλή ανάλυση των φωτογραφιών και τα ευκολοφόρετα outfits.

Αleali May @alealimay

 

H Aleali May (διαβάζεται Uh-lay-lee) είναι image consultant, μοντέλο και blogger. Αποφοίτησε από το Columbia University of Chicago το 2010 και αμέσως άρχισε να δουλεύει για τη Louis Vuitton και RSVP Gallery. Με 64.8k followers το instagram της αξίζει για τα tomboy outfits, τις συνεργασίες με Nike και Adidas και γιατί έχει πει το quote: “Όσον αφορά τα Louboutins οι περισσότερες γυναίκες αγοράζουν τις γόβες ως το πρώτο τους ζευγάρι. Εγώ αγόρασα τα sneakers.”

Charlotte Groeneveld @thefashionguitar

 

Η Charlotte G. μπορεί να μην είναι μοντέλο είναι όμως μακράν η πιό stylish μαμά και blogger που έχουμε δεί. Ολλανδέζα, που μετακόμισε στο Λονδίνο, που μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το instagram της έχει τόσο fancy Νεο-Υορκέζικες φωτογραφίες και όμορφα outfits (και ενίοτε ποδαράκια μωρών) που αξίζει και τους 140k followers. Προτείνεται για σοφιστικέ με λίγο boho outfit inspiration.

Camille Charrière @camtyox

 

Γαλλίδα που ζεί στο Λονδίνο, fashion journalist και creative consultant είναι το κλασσικό παράδειγμα ατέλειωτων λεπτών ποδιών και ανεξίτηλου παριζιάνικου style. 335k followers, πολλές φωτογραφίες σε πισίνες, σκάφη αλλά και fancy events στο West London και το instagram της αξίζει φυσικά για το ατέλειωτο chic-ness από μία insta blogger που δηλώνει πως έχει να χτενιστεί χρόνια (πόσο Γαλλικό είναι αυτό;).

Νatalie Joos @jxxsy

 

H Natalie Joos εκτός από style icon είναι και η βασίλισσα του vintage καθώς κατέχει μία εξωφρενικά μεγάλη συλλογή με vintage κομμάτια μεγάλης ή μικρής αξίας. Γεννημένη στο Βέλγιο, κατοικεί στη Νέα Υόρκη (που αλλού) και στα 38 της χρόνια έχει περισσότερο style από κάθε 25άχρονη blogger. To instagram της εκτός από 102k followers περιέχει άπειρες φωτογραφίες από εξωτικά μέρη αλλά και χρωματιστά outfits για βόλτες στον ήλιο.

Pernille Teisbaek @lookdepernille

 

H Pernille Teisbaek γεννημένη στη Δανία είναι ίσως ο παράδεισος των street photographers μιάς που ως στυλίστρια και blogger γυρνάει κάθε χρόνο από χώρα σε χώρα και από fashion week σε fashion week, κατέχοντας φυσικά και τη κατάλληλη γκαρνταρόμπα. Αν γίνεις ένας/μία από του 243k followers του instagram της θα δείς πολλές -πάρα πολλές- φωτογραφίες από catwalks, retro outfits και που και που παραθαλάσσιες ή με θέα το Eifel Tower.

Margaret Zhang @margaret_zhang

 

H Aυστραλέζα Margaret Zhang εκτός από στυλίστρια, μοντέλο, φωτογράφος, συγγραφέας, είναι και φοιτήτρια Νομικής. Έτσι, απλά. Αν κρίνουμε απ’ το instagram account της ενδέχεται να ζεί την πιό fabulous ζωή από όλους τους insta bloggers μαζί. Ίσως το instagram της να μην έχει τόσα outfits για styling inspiration αλλά αξίζει μόνο και μόνο για τις φωτογραφίες με τα πιό εξωτικά και όμορφα φαγητά, αν μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει ένα πιάτο φαγητό όμορφο (εγώ προσωπικά, σίγουρα). 450k followers δεν είναι και λίγοι.

Rach Parcell @rachparcell

 

Blogger, μαμά, σχεδιάστρια κοσμημάτων και ενδεχομένως η πιό ρομαντική insta-blogger μέχρι τώρα. Στο account της κυριαρχεί το απαλό ροζ και το λευκό και πολλά, πολλά, πολλά floral. Mε 511k followers, αξίζει για τα έντονα color-blocking outfits και συνδιασμούς total black με παστέλ jackets. Ως καινούριος/α follower θα παρατηρήσεις ότι τουλάχιστον οι 2 τελευταίοι μήνες φωτογραφιών αποτελούνται από μωρά και μωρουδιακά ρούχα μιάς που είναι νέα μαμά αλλά σε περίπτωση που δεν είναι ακριβώς του γούστου σου δώσε μία ευκαιρία και κάνε scroll down.

Vanessa Hong @thehautepursuit

 

Η Vanessa Hong είναι πρώην μοντέλο και νυν creative director και εγκέφαλος πίσω απ’ το ΤHPSHOP. Με λίγα λόγια το style της είναι η επιτομή του μινιμαλισμού με ιδιαίτερη αγάπη στα total white outfits. Sporty chic με αδυναμία στους Alexander Wang και Proenza Schouler κάνει το έντονα απλό, έντονα stylish. Mε 363k followers να την παρακολουθούν, το instagram της αξίζει για την καταπληκτική ανάλυση των φωτογραφιών, τα ταξίδια της σε Βανκούβερ, Νέα Υόρκη και Πεκίνο και φυσικά τα effortesly chic outfits της.