ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Τα 10 πιο όμορφα ψηλοτάκουνα παπούτσια για να φρεσκάρεις τη συλλογή σου

ImaxTree

Είναι μερικές φορές που το μόνο που θέλω να κάνω είναι να κοιτάω όμορφα πράγματα. Να μπαίνω στο Pinterest και να βλέπω όμορφα σπίτια, όμορφα μακιγιάζ, συνθέσεις από ανθισμένα λουλούδια και ό,τι άλλο μπορεί να ικανοποιεί την αισθητική μου. Σε αυτή την λίστα, δεν λείπουν ποτέ τα ψηλά τακούνια.

ImaxTree

Balmain Couture SS’19 / ImaxTree

Η πλειοψηφία των γυναικών λατρεύει τα ψηλά τακούνια, είτε τα φοράει κάθε μέρα, είτε μόνο σε ειδικές περιστάσεις. Έχω εξήγηση για αυτό: πιστεύω ότι ένα ζευγάρι ψηλά τακούνια αναδεικνύουν την γυναικεία σιλουέτα και αυτό αμέσως μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση.

ImaxTree

Rolland Couture SS’19 / ImaxTree

Αυτό είναι το εξαιρετικό πράγμα με τη μόδα. Ένα απλό κομμάτι ρούχου ή ένα αξεσουάρ μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε φανταστικά. Πιστεύω πολύ όμως και στην δύναμη ενός όμορφου παπουτσιού. Γιατί καμιά φορά, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε κάτι που είναι απλά ωραίο, εντυπωσιακό. Και τα ψηλά τακούνια με αυτά τα χαρακτηριστικά αποτελούν αδιαμφισβήτητα “eye candy”.

Σήμερα, εγώ λέω να κάνουμε το εξής: να σταματήσουμε να κοιτάμε και να αναλάβουμε δράση. Να υποκύψουμε στις επιθυμίες μας και να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας. Ένα που θα μας κάνει να αισθανθούμε φανταστικά και που θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις μας. Καθημερινές και μη. Επίσημες ή casual. Λέω, λοιπόν, αντί να κοιτάμε αυτά τα πανέμορφα ψηλά τακούνια, να κάνουμε μια αγορά/επένδυση που θα κάνει τις εμφανίσεις μας αξέχαστες.

 

Σανδάλια με κορδόνια, H&M Conscious

 

Δερμάτινα παπούτσια με τακούνι, MANGO

 

Πέδιλα, Karl Lagerfeld

 

Σατέν πέδιλα με φιόγκο, EXE

Μυτερές γόβες από plexi και συνθετικό δέρμα, Envie Shoes

 

Mules με κορδόνια, Alexander McQueen

 

Εξώφτερνο παπούτσι με τακούνι και κορδόνια, ZARA

 

Γόβες λουστρίνι, Guisepe Zanotti

 

Πολύχρωμα snakeskin πέδιλα, Migato x Vicky Kaya

 

Ψηλοτάκουνες γόβες με διακοσμητική αγκράφα, Dune London

 

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree