STYLE

Οι 4 νέοι τύποι ανδρών μετά τον metrosexual

Παλιότερα τους λέγαμε metrosexual και εννοούσαμε τους άντρες που δεν ντρέπονταν να χρησιμοποιούν ενυδατική κρέμα.

Μετά από 20 χρόνια, ο τίτλος αφού έκανε επιτυχώς την επανάστασή του και μαλάκωσε για λίγο την σκληρή πλευρά των ανδρών, ήρθε η ώρα να αναπαυθεί και να δώσει την σκυτάλη.

Έτσι για τους άντρες που δεν ντρέπονται να βάζουν κάθε πρωί αντηλιακό ή να πηγαίνουν σε κέντρα μαυρίσματος, που κάνουν μανικιούρ και πεντικιούρ και μια χαρά το απολαμβάνουν, που τοποθετούν το νεσεσεράκι τους πάνω στο έπιπλο του μπάνιου σου όταν τους φιλοξενείς για το βράδυ, για τα σούπερ καλλωπισμένα αγόρια γύρω μας υπάρχουν πλέον νέοι τίτλοι.

Μια νέα έρευνα της Braun βρήκε τέσσερις νέες διαφορετικές φυλές ανδρών χρησιμοποιώντας μια ομάδα εμπειρογνωμόνων. Τους ονόμασαν Mandrogynous, Mainstream Moustache, Metro-Dude και Remantic.

Ο mr Mandrogynous

 

Πηγαίνει σχεδόν κάθε μέρα στο γυμναστήριο, κάνει αποτρίχωση με λέιζερ, πολύ συχνά καθαρισμούς και σολάριουμ, ενώ κοιτάζεται ναρκισσιστικά στον καθρέφτη. Είναι άντρας, αλλά ωραίος άντρας, λέει στον εαυτό του. Προτυπό του είναι ο Christiano Ronaldo.

Ο mr Mainstream Moustache

 

Παραλίγο χίπστερ, που ξέρει ότι το μούσι δεν είναι της μόδας φέτος, όσο το μουστάκι, που βεβαίως του πηγαίνει. Τα δικά του καλλυντικά δεν έχουν καμία σχέση με των άλλων. Το μουστάκι λένε οι ειδικοί το άφησε θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή και πάντρεμα του ανδρισμού με την μόδα, αλλά τότε ακριβώς το άφησε και ο David Beckham και έγινε trend.

Ο mr Metro-Dude

 

Ο νέος σπασίκλας, αυτός που ξέρει τα πάντα γύρω από την τεχνολογία του ίντερνετ και των όλων των εφαρμογών του, αλλά πέταξε το φαρδύ τζιν, τα γυαλιά που δεν του πήγαιναν και το πουλόβερ στα σκουπίδια. Ο tech chic.

Ο mr Remantic

Ο νέος ρομαντικός, γλυκός, εκλεπτυσμένος, αλλά και πολύ επιτυχημένος. Απαιτοεί το καλύτερο από κάθε κομμάτι της ζωής του. Φυσικά, κανένα προϊόν που θα κάνει καλό στην επιδερμίδα του δεν είναι ακριβό για εκείνον.

Με την βοήθεια της Dailymail

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τους άντρες, διάβασε Ladylike:

Οι μεγαλύτεροι μύθοι των σχέσεων

Με ποιο τύπο άντρα πρέπει να κοιμάσαι για να έχεις ανεπανάληπτους οργασμούς

Άντρες απωθημένα; Πάτα Ctrl+Alt+Del