ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Οι 10 καλύτερες μαύρες τσάντες στις οποίες αξίζει να επενδύσεις

ΙmaxTree

Όσον αφορά τα λεγόμενα staples (τα βασικά κομμάτια) της γυναικείας γκαρνταρόμπας , μια μαύρη τσάντα είναι στην αρχή-αρχή της λίστας. Αν κάπου αξίζει να δώσεις τα λεφτά σου, τότε είναι σε αυτό το πολύτιμο αξεσουάρ. Το γιατί, μάλλον το γνωρίζεις, αλλά θα στο πω anyway: μια μαύρη τσάντα είναι διαχρονική. Έχει αποδείξει την αξία της στο χρόνο, ταιριάζει με όλα (ΟΚ, με τα περισσότερα) ρούχα της ντουλάπας σου, ενώ προσθέτει μια έξτρα δόση φινέτσας στις εμφανίσεις σου.

Δες ακόμη: 5 θρυλικές τσάντες στις οποίες αξίζει να επενδύσεις

Όσο κι αν λατρεύουμε  να κρατάμε τις ιδιαίτερες και φανταχτερές τσάντες και τα ενδιαφέροντα trends που μας προτείνουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές μόδας, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίγλη που θα σου προσφέρει μια μαύρη τσάντα.

Διάβασε επίσης: 4 στιλ τσάντας που έχουν αποδείξει την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου

Κάναμε, λοιπόν, το εξής: ψάξαμε στην αγορά και βρήκαμε τις πιο ωραίες μαύρες τσάντες. Άλλες πιο οικονομικές, άλλες λιγότερο. Και αυτό, γιατί από τη μία, μπορεί να μη διαθέτεις το budget για μια ακριβή τσάντα, αλλά την χρειάζεσαι ούτως ή άλλως, και από την άλλη, γιατί μπορεί να θέλεις να κάνεις μια επένδυση -γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, μια μαύρη τσάντα είναι αγορά/επένδυση.

Οι προτάσεις μας

 

Δερμάτινη τσάντα με λουρί, Burberry

 

 

Tσάντα city με πλεκτή λαβή, ZARA

 

 

Tσάντα με ψεύτικο δέρμα κροκόδειλου, Nanushka

 

 

Tσάντα χειρός, NAK

 

Τσάντα καπιτονέ, Chanel

 

 

Tσάντα με βελούδινη υφή και αλυσίδα, Topshop

 

 

Tσάντα καπιτονέ με αλυσίδα, River Island

 

 

Tσάντα με αποσπώμενο εσωτερικό, attrattivo

 

 

Tσάντα με λογότυπο, Gaelle Bonheur

 

 

Τσάντα shopper, H&M

Κεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree