TRENDS

Οδηγός αγοράς: 7 ανοιξιάτικες τάσεις που κοστίζουν λιγότερο από 60 ευρώ

Μπορεί να έβρεξε, να χιόνισε, να είδαμε τυφώνες και αναπάντεχα καιρικά φαινόμενα. Ήταν ένας ενδιαφέρον χειμώνας από πολλές απόψεις, αλλά τώρα χαιρόμαστε και λιγάκι που φεύγει, γιατί -ας είμαστε ειλικρινείς- η άνοιξη είναι η αγαπημένη μας εποχή. Ακόμη πιο αγαπημένη γίνεται, όταν στην ντουλάπα μας έχουμε ρούχα και αξεσουάρ που θα κάνουν τις εμφανίσεις μας πιο ανοιξιάτικες, πιο stylish.

Τα καλά νέα είναι ότι η μόδα δε μας απογοητεύει ούτε αυτή τη σεζόν. Θέλεις χρώμα; Το ‘χουμε. Προτιμάς τα μοτίβα; Απ’ αυτά μπόλικα. Αγαπάς τις διαχρονικές αξίες; Είναι κι αυτές ακόμα εδώ. Υπηρετούν όλα τα γούστα και στιλ οι φετινές ανοιξιάτικες τάσεις και είμαστε σε mood για να πειραματιστούμε ενδυματολογικά.

Αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, σου δίνουμε έναν μπούσουλα. Κάνοντας μια διαδικτυακή βόλτα στην αγορά, βρήκαμε ρούχα και αξεσουάρ που είναι “on trend” και που μάλιστα κοστίζουν έως και 60€. Και μόδα και οικονομία.

’80s σιλουέτες

 

Ημιδιάφανη κρουαζέ μπλούζα, BSB €39,90

Είτε πρόκειται για φουσκωτά μανίκια, έντονους ώμους ή λαιμοκόψεις σε σχήμα καρδιάς ή “V”, η Cyndi Lauper που κρύβαμε μέσα μας τόσο καιρό, επιτέλους απελευθερώνεται.

Παστέλ

 

Δερμάτινα παπούτσια, Marks & Spencer €57,70

Οι παστέλ αποχρώσεις επιμένουν δυναμικά να αποτελούν σημαντικό μέρος των ανοιξιάτικων εμφανίσεών μας. Το ροζ, το μοβ, το γαλάζιο όλα τα χρώματα που διαθέτουν παστέλ εκδοχές, είναι must.

Neon

 

Crop top με υποστηρικτικό σουτιέν, Tommy Sport €46,90

Καλωσόρισε τη μόδα των 2000s στην γκαρνταρόμπα σου με neon αποχρώσεις όπως αυτές του κίτρινου, πράσινου ή πορτοκαλί.

Tie-Dye

 

Μπλούζα oversize εμπριμέ, Mango €22,99

Επιστροφή και πάλι στα ’90s μ’ ένα pattern που μεσουράνησε στη δεκαετία εκείνη. Μη μας πεις ότι δεν είχες και εσύ (τουλάχιστον) ένα tie-dye t-shirt;

Αξεσουάρ μαλλιών

 

Κλιπς για τα μαλλιά, ASOS Design €8,49

Με τη Βιβή έχουμε πάθει εμμονή με τα clips μαλλιών. Είτε είναι με 3D λουλούδια, με πέρλες, σε λεοπάρ μοτίβο, το μόνο που θα σου προσφέρει ένα (ή πολλά) hair clip, είναι στιλ.

Bike shorts

 

Κοντό ποδηλατικό κολάν, Zara €12,95

Έκαναν το ντεμπούτο τους το φθινόπωρο και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή (και καιρός) για να συμπεριλάβουμε τα ποδηλατικά σορτς στις εμφανίσεις μας.

Animal prints

 

Ψηλόμεσο κολάν animal print, Sugar Free €36,90

Η τάση που έχει κάνει χαμό όλη την προηγούμενη σεζόν, παραμένει μια από τις μεγαλύτερες και την άνοιξη. Σε φορέματα, φούστες, t-shirts, ζώνες, παπούτσια. Όπου και όπως θέλεις, τα animal prints είναι «επιτρεπτά» όλες τις ώρες.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Michel Euler