TRENDS

Οδηγός αγοράς: 6 ψάθινες τσάντες-όνειρο για να μη σταματήσεις να τις φοράς ως το τέλος του καλοκαιριού

ΙmaxTree

Ψάθινα αξεσουάρ: σαν κάπου να το έχεις ξαναδιαβάσει αυτό. Και το πιο πιθανό είναι όντως να έχεις ξαναδιαβάσει κάτι για τα ψάθινα αξεσουάρ. Θα έχεις δει φωτογραφίες στο Instagram. Στο αγαπημένο σου e-shop ή φυσικό κατάστημα. Λογικό να ξέρεις τι εστί «ψάθινα αξεσουάρ». Τι είναι, εν τέλει, τα ψάθινα αξεσουάρ; Η τάση με την οποία έχουμε πάθει εμμονή τα τελευταία χρόνια.

Άνοιξη και καλοκαίρι ένα τέτοιο item, ξεμυτίζει από την ντουλάπα μας και γίνεται μέρος των συνόλων μας. Γιατί όμως, όλες αυτές τις σεζόν φοράμε ξανά και ξανά ένα τέτοιο αξεσουάρ; Η απάντηση βρίσκεται στην μοναδικότητα που μας προσφέρει και στο γεγονός, ότι μας φέρνει λίγο πιο κοντά στις αγαπημένες μας εποχές (την άνοιξη και το καλοκαίρι). Ή καλύτερα γιατί «φωνάζει» ηλιόλουστες μέρες και πάντα λυγίζουμε στην όψη μιας όμορφης μέρας. Γιατί πολύ απλά, ένα ψάθινο αξεσουάρ, είτε είναι ένα καπέλο, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή μια τσάντα αποδίδει τρομερή κομψότητα στα σύνολα μας.

Γι’ αυτό και με το που «ζεσταίνει» λιγάκι ο καιρός, βλέπουμε αμέσως την επέλαση αυτών των αξεσουάρ στις εμφανίσεις stylish γυναικών. Η ψάθινη τσάντα, λοιπόν, είναι αυτή που κυριαρχεί περισσότερο στα looks καλοντυμένων fashionistas κάτι που μας κάνει να θέλουμε ν’ αποκτήσουμε και εμείς μία ή απλά να προσθέσουμε ένα ακόμη σχέδιο στη συλλογή μας.

Όποια και η περίπτωσή σου, εμείς κάναμε μια διαδικτυακή βόλτα και βρήκαμε τις πιο όμορφες ψάθινες τσάντες που θα αποθεώσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

 

Πλεκτή τσάντα «κύκλος», Marks & Spencer

 

Ψάθινη χειροποίητη τσάντα, MANGO

 

Ψάθινη τσάντα με λουρί, BSB

Τσάντα clutch, A to Z Greek

 

Box clutch τσάντα χιαστή, Liars & Lovers

 

Mini τσάντα shopper, Zara 

 

Kεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree