ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Έχεις μεγάλο στήθος; Θα λατρέψεις αυτά τα 8 τοπ

Σα γυναίκα με μεσαίο (προς μικρό -ας είμαστε ειλικρινείς-) στήθος, πάντα ήθελα να έχω λίγο πιο πλούσιο μπούστο. Βέβαια, και τα φυσικά μου σγουρά μαλλιά θα ήθελα να ήταν ίσια, αλλά όπως λέει και ο λαός, «θέλουμε το αντίθετο από αυτό που έχουμε».

Μιλώντας με φίλες που έχουν μεγαλύτερο στήθος πολλές απ’ αυτές προβληματίζονται σχετικά με τα ρούχα που πρέπει να φορούν. Συχνά αναρωτιούνται για το στιλ των ρούχων που είναι κολακευτικό για το σωματότυπό τους. Πολλές απ’ αυτές, καταλήγουν να φορούν ρούχα με πιο «συντηρητικό» σχέδιο ή λαιμόκοψη, σκεπτόμενες ότι είναι προτιμότερο να μην αποκαλύψουν καθόλου το στήθος τους, παρά να φορέσουν κάτι που δεν τις κολακεύει.

Διάβασε ακόμη: 5 ρούχα που θα σου αλλάξουν τη διάθεση στο λεπτό

Αν έχεις την ίδια άποψη, σήμερα έχουμε σκοπό να σου την αλλάξουμε. Δε χρειάζεται να σκέφτεσαι έτσι γιατί αυτό που είναι σημαντικό είναι να νιώθεις εσύ καλά μέσα στα ρούχα σου. Υπάρχουν κάποια κομμάτια που είναι ιδανικά για το πλούσιο μπούστο σου.

Δες ακόμη: 8 fashion items που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη

V λαιμόκοψη

Τα τοπ με V λαιμόκοψη, αναδεικνύουν το μπούστο, χωρίς να το τονίζουν υπερβολικά. Φρόντισε η V λαιμόκοψη να σταματάει λίγο μετά από το σημείο που ξεκινάει το στήθος και να μην είναι πολύ βαθύ.

Μπλούζα με V και φουσκωτά μανίκια, Liu Jo

Μπλούζα κρουαζέ, MANGO

Τank top

Ένα tank top (aka τιραντάκι) που αποκαλύπτει διακριτικά το στήθος θα ταιριάξει άψογα κάτω από ένα λινό σακάκι ή ένα αμάνικο τζιν γιλέκο.

Σατέν τοπ με κουμπιά, Sugarfree 

Tοπ τιραντάκι με κουμπιά, ‘ALE

Off the shoulder

Ένα off the shoulder τοπ που έχει loose εφαρμογή και δε στενεύει στο σημείο κάτω από το στήθος είναι ένας fashionable τρόπος ν΄αναδείξεις το πλούσιο μπούστο σου.

Toπ πλισέ με λάστιχο, attrattivo

Toπ λινό με λάστιχο, ZARA

Cut-outs

Προτίμησε μπλούζες που έχουν διακριτικά cut-outs ή «τρύπες» οι οποίες δείχνουν λίγο δέρμα, αλλά διακριτικά.

Μπλούζα με βολάν στα μανίκια, Marks & Spencer

Μπλούζα με κορδόνια, H&M

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/negin_mirsalehi/