NIKE

Όλα όσα είδαμε στο Nike Women Global Showcase

Στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Στην μητρόπολη αυτή του κόσμου, όπου τα κτίρια χαϊδεύουν τα σύννεφα και τα όνειρα είναι μεγάλα, στη New York New York, που θα τραγουδούσε και ο Frank (ένας είναι ο Frank), η Nike παρουσίασε τις καινούργιες της συλλογές για την άνοιξη του 2015, όπου θα κάνουν όλες τις γυναίκες να τις ποθήσουν σχεδόν - αν όχι εντελώς - κολασμένα.

Το Ladylike βρέθηκε στο Nike Women Global Showcase και έζησε από αυτό που λέμε “τα μάτια μου κάνουν καρδούλες” μέχρι το feeling “θέλω να κατακτήσω τον κόσμο, γιατί μπορώ”. Και θα σας εξηγήσω ευθύς αμέσως τι εννοώ. Όταν μία περιήγηση και παρουσίαση σε προϊόντα και φιλοσοφία ξεκινά με αυτή τη φωτογραφία, μπορείς να καταλάβεις πως κάτι επικό και inspiring πρόκειται να δεις.

Και έτσι κι έγινε! Στα Spring Studios, στο Μανχάταν, είδαμε 27 κορυφαίες αθλήτριες – πραγματικά μοντέλα ζωής, αναμεσά τους η Joan Benoit Samuelson (που και φέτος εμψύχωσε τα κορίτσια που έτρεξαν στον ημιμαραθώνιο της Nike στο Σαν Φρανσίσκο) και η ολυμπιονίκης figure skater Adelina Sotnikova να γεμίζουν το χώρο με ένα άρωμα γυναικείας δύναμης.

 

Μας έπιασε μία ανυπομονησία για να έρθει η άνοιξη, για να μπορέσουμε να δούμε (και φυσικά να αποκτήσουμε) τις νέες συλλογές για το 2015, που έχει ετοιμάσει η Nike, οι οποίες καλύπτουν κάθε ανάγκη του νέου αθλητικού lifestyle της σύγχρονης γυναίκας.

Ερωτευτήκαμε τα πολύχρωμα leggings, που είναι σχεδιασμένα για να τρέχεις μέχρι να γίνεσαι φίογκος κάνοντας yoga, είδαμε τα νέα παπούτσια με την τεχνολογία Flyknit, φορέσαμε τα νέα  πρωτοποριακά αθλητικά μπουστάκια, που κρατούν το στήθος στο ύψος του και σχεδόν νιαουρίσαμε όταν βρεθήκαμε μπροστά σε αριστουργήματα sportswear (γκρι ημίμακρο τζάκετ με κουκούλα δεν σε ξεχνώ).

 

 

Ωστόσο, εκεί που πραγματικά δακρύσαμε ήταν όταν είδαμε τις δύο νέες συνεργασίες της Nike με τους σχεδιαστές Johanna Schneider και Pedro Lourenco. Αρχιτεκτονικά δομημένα ρούχα, χρώματα που από μακριά φωνάζουν κομψότητα και υφάσματα νέας τεχνολογίας. Τα λόγια είναι περιττά, όταν υπάρχουν οι αποδείξεις:

 

 

 

 

 

 

Και event της Nike χωρίς το τεχνολογικό κομμάτι είναι αγγλικός κήπος χωρίς τριαντάφυλλα. Θα σου πω μονο δύο λέξεις NTC app. Το νέο training application της Nike θα σου πάρει το μυαλό! Πληροφορίες σχετικά με αυτό έρχονται πολύ πολύ σύντομα!
Ήταν το ladylike.gr με ανταπόκριση κατευθείαν από το Μεγάλο Μήλο!