ΜΑΓΙΟ

Βρήκαμε τα πιο σέξι μπικίνι του καλοκαιριού

Girls just wanna have sun. Αυτό είναι το σύνθημα που όλες θα μας ενώσει φέτος το καλοκαίρι. Σημασία έχει η διάθεσή μας. Με κέφι και χαμόγελο θα αντικρίσουμε τις παραλίες. Με τα μαγιό τι γίνεται; Τι θα φορεθεί; Τιμούμε τα μπικίνι και τα επιλέγουμε γιατί είναι θηλυκά και σέξι.

Θέλεις τριγωνάκι, στράπλες, με τιράντες; Στα Tezenis θα βρεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στιλ και στη δική σου διάθεση.

Θα επιλέξεις μιλιτέρ με κίτρινες πινελιές φλούο για να τραβήξεις τα βλέμματα και να κάνεις εντύπωση. Από τα πιο ωραία σχέδια που έχουμε δει. Μόλις μαυρίσεις και λίγο θα δείξει εξαιρετικά. Κορίτσια με μικρό στήθος να το προτιμήσουν.

Θα βάλεις χρώμα και θα κάνεις ανατρεπτικούς συνδυασμούς. Θα βάλεις ασπρόμαυρο πουά μαζί με λουλουδάτα ντεσέν και θα θυμίζεις σταρ του Hollywood στα 70s.

Για όσες θέλουν κάτι πιο κοριτσίστικο, κάτι πιο παιχνιδιάρικο επιλέγουμε ένα τριγωνάκι με prints από φρούτα. Κομψό και ταυτόχρονα εκκεντρικό. Μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και μέσα από αμάνικη μπλούζα για μία βραδινή βόλτα.

Το ασπρόμαυρο θα είναι πάντα μία κλασική επιλογή που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Ο απόλυτος χρωματικός συνδυασμός που φοριέται άνετα από όλες τις ηλικίες. Οι τιράντες προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του περιεχομένου.

Έντονα χρώματα. Κόκκινο και μπλε αλλά και fluo αποχρώσεις όπως φούξια, λάιμ, πορτοκαλί και γαλάζιο. Για το τέλος αφήνουμε το τροπικό μπικίνι που θα κάνει θραύση. Φοίνικες που μας ταξιδεύουν σε τροπικά, εξωτικά τοπία και μας κάνουν να σκεφτόμαστε πως η παραλία δεν είναι μακριά.

Για τις πολύ σέξι που τολμούν

 

Για τις ρομαντικές

 

Για τις παιχνιδιάρες

 

Για τις κλασικές

 

Για όσες λατρεύουν τα έντονα χρώματα

 

Για όσες θέλουν μία τροπική πινελιά

 

 

Follow Tezenis

www.tezenis.it/el/

Facebook

Twitter

Instagram