ΓΑΜΟΣ

Καλεσμένη σε γάμο: Οδηγός αγοράς για να μην ψάχνεις άλλο

​Χρειάζεσαι κάτι οικονομικό, που δεν θα το φοράνε όλες​. Να είναι stylish αλλά και να μην βγάζει μάτι.​ ​Κανόνας: Απόφυγε τα μακριά άσπρα φορέματα, γιατί θα θυμίζεις νύφη. Δεν το θέλουμε αυτό. Δεν ξέρεις τι να φορέσεις στο γάμο που είσαι καλεσμένη; Έχουμε προτάσεις για κάθε γούστο.

​Γάμος σε νησί. Ένα μακρύ αέρινο φόρεμα συνδυασμένο με σανδάλια είναι ιδανικό. Τα μαλλιά σου άφησέ τα επιμελώς ατημέλητα και θα εντυπωσιάσεις. Τα περισσότερα μακριά φορέματα έχουν μια boho αισθητική, συνδύασε τα με πολλά βραχιόλια και δαχτυλίδια.

 

Φόρεμα με έναν ώμο BSB 149,90€

 

Με λεπτομέρεια από δαντέλα Toi & Moi 99,00€

 

Με λαχούρια Zic Zac 57,50€

Γάμος σε κάποιο ξενοδοχείο ή κτήμα. Αυτό που ψάχνεις είναι ένα ωραίο φόρεμα, αλλά πιο στημένο, μια τουαλέτα δηλαδή. Σαφώς τα μαλλιά και τα κοσμήματα πρέπει να είναι ανάλογα του φορέματος. Είτε κοντό, είτε μακρύ δώσε προσοχή στην εφαρμογή και διάλεξε αυτό που ταιριάζει στον δικό σου σωματότυπο.

 

Από μουσελίνα Intimissimi

 

Με δαντέλα Zic Zac 75€

 

Με βολάν BSB 199,90€

Για έναν πιο οικογενειακό γάμο σε κάποιο κέντρο ή σε σπίτι μπορείς να φορέσεις ένα midi φόρεμα ή ακόμα και μια παντελόνα.

 

Μαύρο δαντελένιο φόρεμα Pink Woman 29,99€

 

Ζιπ κιλότ Pink Woman 22,99€

Για όλες τις περιπτώσεις η ολόσωμη φόρμα είναι ιδανική επιλογή και σε βγάζει από τη δύσκολη θέση. Φρόντισε να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα παπούτσια και στα αξεσουάρ αντίστοιχα.

 

Ολόσωμη φόρμα με ανοιχτή πλάτη Regalinas 49,90

 

Ασπρόμαυρη BSB 99€

 

Με έξω τους ώμους και λουλούδια Celestino 19,95€