ΔΙΑΚΟΠΕΣ

6 κομμάτια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη βαλίτσα της φέτος το καλοκαίρι

Η βαλίτσα των διακοπών είναι ένα από τα μεγαλύτερα first world problems που καλούμαστε να λύσουμε κάθε χρόνο. Τις περισσότερες φορές καταλήγουμε να κουβαλάμε περιττά ρούχα, που δεν υπήρχε περίπτωση να φορέσουμε ποτέ και χαλάει η διάθεσή μας. Κρίμα δεν είναι να πάθεις το ίδιο και φέτος;

Είναι, για αυτό και με τη βοήθεια της blogger @collagevintage ετοιμάσαμε μια λίστα με τα 6 κομμάτια-κλειδιά που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου φέτος το καλοκαίρι.

#1 Ολόσωμο μαγιό

Τα ολόσωμα μαγιό διεκδικούν τη θέση που τους αξίζει και φέτος το καλοκαίρι κερδίζουν τη μάχη απέναντι στα μπικίνι. Βάλε ένα στη βαλίτσα σου γιατί συνδυάζεται εξαιρετικά και με τις skater φούστες σου.

A post shared bySara (@collagevintage) on

#2 Basket bag

Η τσάντα αυτή έχει κατακτήσει το instagram και το street style, γιατί λοιπόν να λείπει από τη βαλίτσα σου;

A post shared bySara (@collagevintage) on

#3 Lingerie τοπ

Η σέξι εκδοχή του tank τοπ, που θυμίζει το αγαπημένο μας slip dress συνδυάζεται τέλεια με φούστες και σορτσάκια και αναδεικνύει εξαιρετικά το μαύρισμά σου.

A post shared bySara (@collagevintage) on

#4 Εσπαντρίγιες

Αν δεν θέλεις να κουβαλάς sneakers τότε πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μαζί σου εσπαντρίγιες γιατί είναι άνετες και ταιριάζουν με τα πάντα!

A post shared by sara (@collagevintage) on

#5 Καπέλο

Ένα ωραίο ψάθινο καπέλο θα απογειώσει το beach look σου και παράλληλα θα σε προστατέψει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, οπότε γιατί το σκέφτεσαι;

A post shared bySara (@collagevintage) on

#6 Playsuit

Είναι άνετο και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση του ”πώς να συνδυάσω τη φούστα”; Το φοράς και είσαι έτοιμη σε 5 λεπτά!

A post shared by Sara (@collagevintage) on

 

Κεντρική φωτογραφία: @collagevintage