FASHION TRENDS

Πώς να φορέσεις το τζιν παντελόνι σύμφωνα με τις Spring 2020 συλλογές

IMAXTREE

Πέρα από τα ευτράπελα στις πασαρέλες των Spring 2020 συλλογών σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι (αγαπημένη μας στιγμή η εισβολέας στο show του οίκου Chanel), υπήρχαν μερικές στιγμές στις Εβδομάδας Μόδας που ήταν πιο κοινότυπες. Πιο basic. Και για πρώτη φορά, δεν χρησιμοποιώ τον χαρακτηρισμό αυτό με αρνητικό τόνο. Καμιά φορά το να είσαι “basic” είναι απαραίτητο, τουλάχιστον όσον αφορά τα ρούχα μας. Δηλαδή, η έννοια της διαχρονικής μόδας δεν θα υπήρχε καν, αν δεν είχαμε basic ρούχα όπως ένα τζιν παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο ή ένα t-shirt να μας προσφέρουν stylish εμφανίσεις, no matter what.

Διάβασε ακόμη: Ask Kelly #3: Πώς να υιοθετήσεις το denim trend

Φέτος, λοιπόν, οι πασαρέλες, μετά από καιρό είχαν μια πρακτικότητα σε basic ρούχα της γυναικείας γκαρνταρόμπας, πράγμα που μας βοηθάει και εμάς αρκετά στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Πρωταγωνιστής των Spring 2020 συλλογών; Το τζιν παντελόνι το οποίο οι σχεδιαστές θέλησαν να τιμήσουν στην πασαρέλα για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να δούμε νέους τρόπους styling του ρούχου αυτού.

Δες ακόμη: 11 μαύρα τζιν παντελόνια για τα πιο κομψά καθημερινά looks

Κοιτώντας τις συλλογές οίκων, λοιπόν, όπως του οίκου Celine, που συμπεριέλαβε το denim σε σχεδόν όλα τα looks της ανοιξιάτικης κολεξιόν του, ή του Brock Collection και του Givenchy καταλάβαμε το εξής: οι σχεδιαστές μας προτρύνουν να φοράμε τζιν όλες τις ώρες της ημέρας, κάνοντάς το πρωταγωνιστή των συνόλων μας. Πώς συνδυάζουν το τζιν όμως οι σχεδιαστές. Παρακάτω οι 5 αγαπημένοι μας τρόποι σύμφωνα με τις πασαρέλες των Spring 2020 συλλογών.

Chanel

ImaxTree

ImaxTree

Η Coco Chanel μας σύστησε στη μαρινιέρα, οπότε όταν είδαμε αυτό το look στην πασαρέλα δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Αν και κλασικός συνδυασμός, ένα ψηλόμεσο, baggy τζιν με ένα ριγέ τοπ, ό,τι κι αν είναι αυτό (t-shirt, πουλοβεράκι, κασμιρένια μπλούζα, πουκάμισο κτλ.), θα είναι πάντα στιλάτος και κομψός. Θα σου προτείναμε να αντικαταστήσεις τις μπαλαρίνες με ένα ζευγάρι ankle boots για ένα πιο edgy αποτέλεσμα.

Brock Collection

ImaxTree

ImaxTree

Το να συνδυάσεις ένα skinny τζιν παντελόνι με βικτωριανού ύφους ρούχα, είτε είναι ένα πουκάμισο με statement γιακά με βολάν που παραπέμπει σε ενδυμασίες του 18ου αιώνα, είτε με ένα statement φλοράλ πανωφόρι, η αλήθεια είναι ότι είναι ένας συνδυασμός που δεν περιμέναμε. Ομολογούμε όμως ότι θα δοκιμάσουμε σίγουρα, από τώρα κι όλας.

Givenchy

ImaxTree

ImaxTree

Τα oversized τζιν είναι από τα αγαπημένα μας γιατί προσφέρουν άνεση και στιλ. Ένα cropped σκισμένο είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον στιλ το οποίο συνδυαστικά με ένα μακρύ, oversized σακάκι θα αποδώσει το πιο αβίαστα κουλ outfit.

A.P.C .

ImaxTree

ImaxTree

Ένα τζιν σε ίσια γραμμή είναι ένα στιλ που έχουν οι περισσότερες γυναίκες στην ντουλάπα τους, γιατί πολύ απλά ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους. Τα “nerd vibes” δε, που εκπέμπει ο συνδυασμός του τζιν με ένα πουκάμισο και t-shirt από πάνω, εκπέμπει μια νοσταλγία από τη μόδα των 2000s, που δεν μπορεί παρά να μας γοητεύει.

Celine

ImaxTree

ImaxTree

Η μόδα της δεκαετίας του 1970 ήταν παντού στις Spring 2020 συλλογές, το ίδιο και οι ’70s συνδυασμοί που είδαμε στη συλλογή της Celine. Ένα σουέτ, patchwork jacket με ένα πουκάμισο ή τοπ με βολάν είναι πάντα ένας φανταστικός τρόπος να φορέσεις το τζιν σου. Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι καουμπόικα μποτάκια για ένα πιο ρετρό αποτέλεσμα.

Κεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree