DENIM

5 τζιν παντελόνια που θα φοράς όλη την άνοιξη

ImaxTree

Η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη χωρίς την προσθήκη ενός νέου τζιν παντελονιού. Ως γνωστόν, ένα τζιν δεν είναι ποτέ αρκετό. Είτε πρόκειται, λοιπόν, για το αγαπημένο σου ψηλόμεσο τζιν, είτε για το άνετο boyfriend που φοράς με το αγαπημένο σου t-shirt και τα sneakers σου, η αγορά ενός τέτοιου item είναι must, ειδικά αυτή την περίοδο που ο καιρός κάνει τα δικά του και δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Γιατί είναι τόσο σημαντικό ένα τέτοιο ρούχο όμως; Ένα γυναικείο τζιν παντελόνι έχει σημαντική θέση στην ντουλάπα μας, γιατί πολύ απλά φοριέται όλες τις ώρες. Την ίδια άποψη φαίνεται να έχουν και οι σχεδιαστές μόδας, κάνοντας τα denim ρούχα, κυρίαρχη τάση της σεζόν, παρ’ όλα αυτά ένα γυναικείο τζιν παντελόνι παραμένει ο πρωταγωνιστής των εμφανίσεών μας. Όσο κι αν μας ελκύει το «καινούργιο», λοιπόν,  είναι τελικά τα πιο διαχρονικά σχέδια που εμπιστευόμαστε ώστε να κάνουν τα ανοιξιάτικα looks μας, κομψά και stylish. Οι πιο κλασικές γραμμές, όπως ένα ψηλόμεσο τζιν ή ένα καμπάνα τζιν, είναι σχέδια που βρίσκονται πάντα στην λίστα των must haves, ειδικά αυτή την σεζόν, και που εγγυώνται την επιτυχία των casual εμφανίσεών μας.       

Boyfriend τζιν

ΙmaxTree

ImaxTree

Δεν υπάρχει άλλο τζιν παντελόνι που να αποδίδει καλύτερα αυτή την αβίαστα κουλ διάθεση, προσφέροντας παράλληλα άνεση. Η γραμμή ενός boyfriend τζιν είναι από τις αγαπημένες μας, ακριβώς γι’ αυτούς τους λόγους. Φόρεσέ το με ένα ριγέ t-shirt και mules, ενώ ένα μακρύ κιμονό σε κάποιο εντυπωσιακό μοτίβο από πάνω, θα αναβαθμίσει το look σου.  

Παντελόνι καμπάνα

ΙmaxTree

ΙmaxTree

Εμπνευσμένο από τα ’70s, το παντελόνι «καμπάνα» θεωρείται classic γραμμή πολλά χρόνια τώρα. Το ξεχωριστό “flare” τελείωμά του, είναι αυτό που θα δώσει έξτρα πόντους στιλ στις καθημερινές σου εμφανίσεις, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάποιο ιδιαίτερο styling. Συνδύασε με μια φλοράλ τουνίκ, παχιά ζώνη και χαμηλά μποτάκια, μένοντας πιστή στα vibes των ’70s που έχει το παντελόνι.    

Τζιν σαλοπέτα

 

ΙmaxTree

ΙmaxTree

Η Winona Ryder ταυτίστηκε με αυτό το ρούχο και μαζί της κι εμείς. Μια τζιν σαλοπέτα έχει μια τρομερή γοητεία στην οποία δεν μπορούμε να αντισταθούμε. Το denim αυτό ρούχο «άνθισε» στη δεκαετία του ’90 και ίσως να είναι αυτό το ρετρό ύφος που αποδίδει, που μας αρέσει τόσο πολύ. Είτε το φορέσεις με t-shirt και αθλητικά, είτε με ένα bralette και ψηλά πέδιλα, μια τζιν σαλοπέτα θα γίνει το go-to ρούχο σου.

Ψηλόμεσο τζιν

ΙmaxTree

ΙmaxTree

Για ν’ αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο τις καμπύλες σου και το σώμα σου, τότε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Πρόκειται για ένα παντελόνι που συνδυάζεται εύκολα με όλα σου τα ρούχα και φοριέται όλες τις ώρες. Για ένα classic και κομψό καθημερινό σύνολο, φόρεσέ το με ένα graphic t-shirt και φλατ και με ένα camisole τοπ, δερμάτινο μπουφάν και ψηλά πέδιλα για τις βραδινές σου εξορμήσεις.

Τζιν παντελόνα

ΙmaxTree

ΙmaxTree

Eίναι πολύ πιθανό να έχεις μια όμορφη παντελόνα στην ντουλάπα σου. Είναι όμως τζιν αυτή η παντελόνα; Γιατί ρωτάμε; Μα γιατί μια τζιν παντελόνα είναι μεν casual, αλλά και αρκετά κομψή για να τη φοράς όλη μέρα. Σε ένα χρηστικό ρούχο σαν αυτό, λέμε πάντα «ναι».  

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree