COLOR TRENDS

Millennial Pink: 3 τρόποι να βάλεις το απόλυτο χρώμα της άνοιξης και πάλι στις εμφανίσεις σου

Πάνω που νόμιζες ότι το «ξεφορτώθηκες», να που και πάλι επιστρέφει στις εμφανίσεις μας. Αναφερόμαστε στο αγαπημένο millennial pink (aka ροζ) το οποίο μπήκε δυναμικά στη ζωή (και τις εμφανίσεις μας) πριν 3 χρόνια.

Πάνε, λοιπόν, τρία ολόκληρα χρόνια από τον χαμό που είχε γίνει στην κοινότητα της μόδας και την ποπ κουλτούρα γενικότερα, με το millennial pink. Πώς γίνεται να μιλάμε γι’ αυτή την απόχρωση ακόμα και σήμερα; Ακόμα κι αν από τότε αποχρώσεις, όπως το μοβ (Ultra Violet) και το κοραλί (Living Coral) έχουν λάβει τον αξιότιμο τίτλο, «Χρώμα της Χρονιάς» από την Pantone, το ροζ και όλες οι ενδιαφέρουσες αποχρώσεις του, επιμένει να είναι ένα χρώμα που φοράμε πολύ.

Παρ’ όλα αυτά, μετά από τόσες σεζόν που το έχουμε φορέσει ξανά και ξανά είναι λογικό να νιώθουμε ότι έχουμε φτάσει στα όρια μας. Πόσο ακόμα και κυρίως πώς να συμπεριλάβουμε αυτό το χρώμα στις εμφανίσεις μας;

Υπάρχουν εναλλακτικές και μάλιστα, fashion forward εναλλακτικές. Καλοντυμένες γυναίκες συνεχίζουν να φορούν το millennial pink με αποτέλεσμα να βρίσκουμε και εμείς νέους και σοφιστικέ τρόπους για να το ενσωματώσουμε και πάλι στις εμφανίσεις μας.

Βρήκαμε 3 που είναι απλά φανταστικοί.

Pink x2

 

Συνδύασε δύο αποχρώσεις του ροζ μαζί. Ένα παλτό σε παστέλ ροζ χρώμα και ένα φόρεμα σε έντονη φούξια απόχρωση είναι ένας φανταστικός και απρόσμενος συνδυασμός.

Color block

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The perfect knit weather in ParisThank you for the snap @garconjon and @britishvogue

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thora Valdimars (@thora_valdimars) στις

 

Ο συνδυασμός του millennial pink με έντονες αποχρώσεις είναι εντυπωσιακός. Το κοραλί και το πορτοκαλί αποτελούν από τις IT αποχρώσεις της φετινής σεζόν και μαζί με το ροζ δημιουργούν ένα τρομερά «δροσερό» και fun σύνολο.

Neutral

 

Άφησε το ροζ να γίνει ο πρωταγωνιστής του συνόλου σου, συνδυάζοντάς το με μια ουδέτερη απόχρωση όπως το λευκό ή το μπεζ. Ολοκλήρωσε το look με αξεσουάρ σε επίσης ουδέτερες αποχρώσεις (βλ. μαύρο ή καφέ) για ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide/