STREET STYLE

Το microtrend που θα κάνει πιο κομψή τη σιλουέτα σου

Πόσες φορές σκέφτεσαι ότι το outfit σου χρειάζεται ένα touch για να ανανεωθεί; Ένα μικρό twist, μία προσθήκη που θα δώσει άλλο αέρα στο αποτέλεσμα και θα κολακεύσει τη σιλουέτα σου. Στην πραγματικότητα μπορείς να το πετύχεις και μάλιστα χωρίς μεγάλη προσπάθεια, αφού το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα αξεσουάρ που σίγουρα υπάρχει στην ντουλάπα σου. Σου μιλώ για τη ζώνη, η οποία πλέον δεν έχει μόνο πρακτική χρήση, αλλά προσθέτει στιλ σε κάθε outfit και κολακεύει τη σιλουέτα σου.

Όπως σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις, έτσι και στην συγκεκριμένη οι fashionistas είναι αυτές που σου δίνουν εναλλακτικές και την απαραίτητη έμπνευση για να χρησιμοποιήσεις κι εσύ τη ζώνη στο προσωπικό σου στιλ.

Οι φαρδιές ζώνες είχαν για λίγο μείνει στην αφάνεια, αλλά επιστρέφουν και λειτουργούν ως statement κομμάτι που μπορεί να δώσει θηλυκότητα ακόμα και στο oversized πανωφόρι σου.

Ένας τρόπος για να κάνεις πιο κομψό το cool κοστούμι σου είναι να προσθέσεις μία ζώνη πάνω από το σακάκι, στο ύψος της μέση σου. Θα δεις ότι αμέσως θα τονιστεί η σιλουέτα σου.

Φυσικά μπορείς να αντικαταστήσεις τη ζώνη από το πανωφόρι σου με μία άλλη για να δημιουργήσεις αντίθεση και να το ανανεώσεις οπτικά.

Πολλές φορές, μία ζώνη χρειάζεται απλά για να σπάσει τη μονοτονία σε ένα outfit και να δώσει εκείνη την πινελιά που θα το αποθεώσει.

Ένας ακόμα τρόπος για να δώσεις στιλ στο outfit σου είναι να φορέσεις πάνω από το πανωφόρι σου ένα belt bag, το οποίο προφανώς λειτουργεί και σαν ζώνη.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide