OUTFITS

Αυτά τα outfits θα σε πείσουν ότι χρειάζεσαι ένα λευκό ζιβάγκο

Κεφάλαιο ζιβάγκο. Έντονη παρουσία του τον φετινό χειμώνα. Λογικά θα το φόρεσες και πέρσι, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να καταλάβεις την αξία ενός ζιβάγκο στην ντουλάπα σου.

Συγκεκριμένα θα μιλήσουμε για το λευκό ζιβάγκο που έχει μία ουδετερότητα και μία κομψότητα ταυτόχρονα. Όσο απλό κι αδιάφορο μπορεί να σου φαίνεται, τόση δυναμική έχει όταν το κάνεις κομμάτι του στιλ σου. Πλέον μπορείς να το φοράς μέσα από το φόρεμα ή το πουκάμισό σου, να είναι το top στα αυστηρά androgynous looks σου  ή να ολοκληρώνει με ένα sophisticated ύφος τα outfits του γραφείου.

Θυμήσου ότι ένα λευκό ζιβάγκο είναι ιδανική βάση για να αναδείξεις ακόμα και τα πιο διακριτικά σκουλαρίκια σου, δίνοντας ταυτόχρονα ένα classy ύφος στο αποτέλεσμα.

Ένα λευκό ζιβάγκο είναι ιδανικό για κάθε σακάκι, χρωματιστό ή με prints.

Φυσικά ένα λευκό ζιβάγκο ταιριάζει με όποιο κοστούμι κι αν έχεις επιλέξει για τη φετινή σεζόν.

Συνδύασέ το με την printed, maxi φούστα σου για ένα πιο sophisticated στιλιστικό αποτέλεσμα.

Κι επειδή οι ολόσωμες φόρμες φέτος θυμίζουν αυτές της εργασίας, ένα λευκό ζιβάγκο είναι το κατάλληλο touch για να τους δώσει ένα πιο chic ύφος.

Είναι πολύ πιθανό να έχεις ένα λευκό ζιβάγκο στη συλλογή σου, αλλά αν δεν έχεις, αναζήτησε στην αγορά ένα. Δώσε σημασία στην εφαρμογή αλλά και στο ύφασμα που θα επιλέξεις, καθώς παίζουν ρόλο στο πώς θα στέκεται και θα φαίνεται το ζιβάγκο στο σε κάθε outfit.

Modal-cashmere, λευκό ζιβάγκο, Intimissimi

Λευκό ζιβάγκο, attrattivo

Κασμιρένιο λευκό ζιβάγκο, Falconeri

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph