VICTORIA BECKHAM

Η νέα συλλογή της Victoria Beckham την καθιερώνει (οριστικά) στο χώρο της μόδας

Χρειάστηκε χρόνος και υπομονή. Έπρεπε να βγάλει από πάνω της δύο βαρείς τίτλους για να μπορέσει να εδραιωθεί στο χώρο της μόδας. Η Victoria Beckham δεν είναι πια (μόνο) η Posh των Spice Girls, ούτε (μόνο) η σύζυγος του David. Το κατάφερε. Η Vic είναι πια μία επιτυχημένη σχεδιάστρια και μία ισχυρή επιχειρηματίας. Η νέα της συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 το επιβεβαιώνει.

-Στιλ

-Άποψη

-Σχεδιασμός

-Πρόταση

-Γούστο

Πέντε λέξεις που θα χαρακτήριζαν τη δουλειά της. Δεν της αρκεί μία συλλογή που κάνει αίσθηση, αποζητά οι δημιουργίες της να βρίσκονται στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας επειδή κάνουν μία πρόταση.

”Πέρασα μία μεγάλη περίοδο φορώντας σκούρα χρώματα. Μου αρέσουν τα έντονα χρώματα και τα επιλέγω” δηλώνει η σχεδιάστρια. Φλογερό κόκκινο, ρομαντικό μωβ και φιστικί της παιδικότητας. Φυσικά δε λείπει το μαύρο, το λευκό και το γκρι.

Μία συλλογή που βγάζει δυναμισμό και πασπαλίζεται με ρομαντικές δόσεις θηλυκότητας. Οι συνδυασμοί των χρωμάτων και οι γραμμές είναι τα σημεία αναφοράς. Το masculine στοιχείο είναι έντονο και είναι χαρακτηριστικό της.

Θέλεις να μιλήσουμε για τις γόβες; Το chic κομμάτι που κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα πρέπει να έχει. Αν ψάχνεις κάτι all time classic μόλις το βρήκες.

Μακριά φορέματα με βαθύ ντεκολτέ αλλά σε φαρδιά γραμμή, pencil φούστες με πουκάμισα και σακάκια με στενά παντελόνια. Το μυστικό σε όλα τα looks είναι η ισορροπία.

AP PhotoMary Altaffer

AP PhotoMary Altaffer

AP PhotoMary Altaffer

AP PhotoMary Altaffer

AP PhotoMary Altaffer

AP PhotoMary Altaffer

AP PhotoMary Altaffer

AP PhotoMary Altaffer

AP PhotoMary Altaffer

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP PhotoMary Altaffer