VICTORIA BECKHAM

Η Victoria Beckham γιορτάζει την πρώτη δεκαετία της στη μόδα και την “ψωνίζει”

Έχεις συνηθίσει τον αυστηρό χαρακτήρα της Victoria Beckham, ο οποίος και την καθιέρωσε στον πιο πρόσφατο επαγγελματικό της ρόλο, αυτόν της σχεδιάστριας μόδας. Ωστόσο, φαίνεται ότι σταδιακά μαλακώνει το προφίλ της, απελευθερώνει έστω ψήγματα του χιούμορ της και τη νιώθεις λίγο πιο ανθρώπινη. Μετά την φωτογράφιση που έκαναν οι Beckhams στη Vogue και μας έδειξαν το οικογενειακό τους προφίλ και την πιο ανθρώπινη πλευρά του power couple, τώρα η Victoria βρίσκει έναν ιδιαίτερο τρόπο να γιορτάσει την πρώτη δεκαετία της ως fashion designer στο χώρο της μόδας.

 

 

Σε ένα concept που έχει ξανακάνει, η Victoria Beckham μπαίνει μέσα σε μία τεράστια σακούλα, αυτήν που μεταφέρει κανείς τα νέα ρούχα που αγοράζει, η οποία φυσικά φέρει το logo του δικού της brand. Υπεύθυνος για το αποτέλεσμα φωτογραφικά είναι ο Γερμανός, Juergen Teller αλλά το concept αποτελεί μία αναπαραγωγή. Η ίδια η Victoria Beckham 10 χρόνια πριν είχε φωτογραφηθεί ξανά με το ίδιο concept για χάρη του Marc Jacobs και θεωρεί αυτή τη φωτογράφιση την αρχή της καριέρας που έχει τώρα.

Μία γεύση από την πρώτη εκδοχή της φωτογράφισης για να καταλάβεις ότι οι αλλαγές δεν είναι πολλές. Και πάλι η Victoria Beckham μπαίνει σε μία τεράστια τσάντα απλά αλλάζουν το logo και τα παπούτσια.

 

Για τον ίδιο λόγο, δηλαδή τα 10α γενέθλια του brand της, η Victoria συνεργάστηκε με το facebook, δημιουργώντας το VB Messenger Experience Live, για να μοιραστεί τα νέα της και να τσατάρει με τους πιστούς ακολούθους.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/victoriabeckham