VICTORIA BECKHAM

Η νέα, απρόσμενη συνεργασία της Victoria Beckham στη μόδα θα σε ενθουσιάσει

Αν σου ζητούσε κάποιος να φανταστείς μία επικείμενη συνεργασία της Victoria Beckham στον κόσμο της μόδας, τότε ένα αθλητικό brand θα σου περνούσε τελευταίο από το μυαλό. Κι όμως, η Victoria Beckham ανατρέπει για ακόμα μία φορά την άποψη που έχει η κοινή γνώμη για το προφίλ της και συνεργάζεται με την Reebok. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία πρωτοποριακή συνεργασία, με κοινό τόπο και των δύο πλευρών την φιλοδοξία για τη δημιουργία μιας φρέσκιας άποψης στα αθλητικά είδη κορυφαίας ποιότητας, που να βασίζεται σε μια απλή και σύγχρονη σχεδιαστική ιστορία.

 Η συλλογή αποτελείται από μια σειρά τεχνικών ενδυμάτων, ενίοτε unisex, σχεδιασμένη να φοριέται άνετα από το γυμναστήριο μέχρι τις καθημερινές βόλτες.

Η έμπνευση για τη δημιουργία της συλλογής προκύπτει από την εμπειρία που έχει αποκτήσει η Victoria Beckham από τον τρόπο ζωής της καθημερινότητας στο Los Angeles και στο Λονδίνο. Έτσι η γοητεία της καλιφορνέζικης χαλαρότητας παντρεύεται με αυτή της βρετανική κομψότητας και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

 

Πρόκειται για μία σειρά από ρούχα που απευθύνονται στις ενδυματολογικές απαιτήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας, που μπορούν να σε συνοδεύσουν στο γυμναστήριο αλλά κι έξω από αυτό. Μία νέα γενιά του sportive στιλ, το οποίο έχει ενσωματωθεί στο street style, με την υπογραφή ενός πολυτελούς brand όπως είναι αυτό της Victoria Beckham κι ενός κατεξοχήν αθλητικού όπως η Reebok.

 

Κομψότητα και καθαρές γραμμές, διακριτικός, γραφικός συμβολισμός είναι τα συστατικά της συλλογής για την άνοιξη του ’19. Το πάντρεμα αυτό αποτυπώνεται με τρεις παραλλαγές, το splice element τoυ λογοτύπου της Reebok, ένα ενσωματωμένο γραφικό vector VB και ένα επαναλαμβανόμενο γραφικό vector VB.

Όσο για τα υφάσματα, δεν θα μπορούσαν παρά να είναι εξαιρετικής ποιότητας με προηγμένες τεχνικές, ενώ η χρωματική παλέτα έχει βασικά στοιχεία το πορτοκαλί, το μαύρο και το λευκό, ενώ δεν λείπουν τα γήινα χρώμα, οι γκρι αποχρώσεις και το ασημί.

 

Η συλλογή αυτή φτιάχτηκε για την σύγχρονη γυναίκα, πράγμα που η Victoria Beckham φαντάστηκε έχοντας κατά νου τον εαυτό της. Αυτό που ήθελε ήταν μία συλλογή «που να ταιριάζει με ένα φορτωμένο πρόγραμμα όπως το δικό μου. Τα ρούχα αυτά έχουν τις τεχνικές ιδιότητες που χρειάζομαι στο γυμναστήριο, αλλά ταυτόχρονα είναι αρκετά απλά ώστε να προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής μου, και έχω δοκιμάσει προσωπικά κάθε ένα κομμάτι κατά τη διάρκεια των προπονήσεων μου».

Τη συλλογή Reebok x Victoria Beckham θα βρεις στο www.reebok.com/gr/Victoria_beckham και σε επιλεγμένα καταστήματα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/victoriabeckham