STREET STYLE

Οι πιο στιλάτες τσάντες που εντοπίσαμε από το street style στο Παρίσι

Οι φετινές street τάσεις έχουν τόσο ενδιαφέρον που ποτέ δε θα νιώσεις ότι τις έμαθες. Μέχρι να βαρεθείς τα χειμωνιάτικα ρούχα σου, θα υπάρχει κάτι ακόμα που θα θες να δοκιμάσεις, από τα ρούχα, τα χρώματα, τα prints, τα παπούτσια αλλά και τα αξεσουάρ. Ουσιαστικά, διανύουμε μία σεζόν σχεδόν ανατρεπτική, με το στιλ να απελευθερώνεται και τις τάσεις να του ανοίγουν δρόμο, όλο και περισσότερο. Οι σχεδόν ανύπαρκτοι περιορισμοί στο ντύσιμο είναι ένας μικρός πειρασμός, μία πρόκληση που σε βάζει σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Σε όλο αυτό, σημαντικό ρόλο, όπως πάντα φυσικά, παίζουν οι τσάντες. Ένα γυναικείο αξεσουάρ που δε χάνει ποτέ την αξία του. Η διαφορά με τις προηγούμενες σεζόν έχει να κάνει με το μέγεθος. Φέτος, οι τσάντες είναι πιο μικρές, έχουν prints, χρώματα, πιο γεωμετρικούς σχεδιασμούς. Τουλάχιστον έτσι δείχνει το street style από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Tiny & boxy τσάντες θα βρουν θέση σε πολλά από τα everyday looks σου. Μπορεί να μη σε εμπνέουν ακόμα για να σε συνοδεύσουν το πρωί, λόγω μεγέθους αλλά αργά ή γρήγορα θα βρεις τον τρόπο να προσαρμοστείς.

Το αρχιτεκτονικό σχέδιο φαίνεται να έχει επηρεάσει αρκετά τους σχεδιαστές των διάσημων οίκων, οι οποίοι το έχουν ενσωματώσει και στις τσάντες. Το αποτέλεσμα είναι πρωτότυπο κι εντυπωσιακό.

Patchwork στιλ για πιο sophisticated προσεγγίσεις στο καθημερινό στιλ με την τσάντα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι τσάντες πλέον έχουν έντονα χαρακτηριστικά που είναι πια statement κομμάτια της γκαρνταρόμπας.

Φυσικά, αυτή η συγκεκριμένη τσάντα έχει όνομα και κυκλοφορεί σε τόσες εκδοχές. Η επιστροφή της «Saddle» bag του οίκου Dior σήμανε κατά κάποιο τρόπο την ταυτόχρονη επιστροφή του αφηρημένου σχεδιασμού στις τσάντες γι’ αυτή τη σεζόν.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide