OUTFITS

Lavender: Το χρώμα που πρέπει να έχει η γκαρνταρόμπα σου το φθινόπωρο

Το χρώμα της λεβάντας στιλιστικά ανήκει στις παστέλ αποχρώσεις και πρόκειται για μία ανοιχτή απόχρωση του μωβ. Ουσιαστικά όμως είναι πιο κοντά στο ροζ και στο κόκκινο και αυτό είναι που το κάνει να είναι απαλό αλλά και εντυπωσιακό. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο και έχει την ικανότητα να ταιριάζει τόσο στις ξανθές όσο και στις μελαχρινές. Μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα με τις υπόλοιπες παστέλ αποχρώσεις που πάντα τριγυρνούν στα color trends, αλλά και με άλλα χρώματα, όπως το κόκκινο, το καφέ, το πορτοκαλί ή ακόμα και το γκρι.

Έτσι, το χρώμα της λεβάντας είναι ένα από εκείνα που μπορεί να μην επιλέγεις συχνά για το street style σου αλλά όταν υπάρχει έχει μία δυναμική που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Δοκίμασε να το συμπεριλάβεις στην φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα και θα δεις ότι τελικά μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς με αυτό το χρώμα και μάλιστα πολύ στιλάτους.

Ο καλύτερος τρόπος να συνδυάσεις το lavender είναι να το ταιριάξεις με άλλες παστέλ αποχρώσεις.

Είναι ιδανικό για monochrome looks, ειδικά αν πρόκειται για ένα androgynous outfit, στο οποίο θα προσθέσει λίγη θηλυκότητα.

Για να μην ξεχνιόμαστε, το πουά στην απόχρωση της λεβάντας είναι σίγουρα η πιο όμορφη φθινοπωρινή εκδοχή.

Επειδή φέτος οι γήινες αποχρώσεις θα βρεθούν στο δρόμο σου, να ξέρεις ότι μπορείς να προσθέσεις το lavender σε ένα outfit που θα τις χρησιμοποιήσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide