TRENDS

5 φθινοπωρινές τάσεις για να ενισχύεις το fashion game σου

ImaxTree

Αν και σε καμία περίπτωση ο καιρός όλο αυτό το διάστημα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως «φθινοπωρινός», παρ' όλα αυτά είναι τέλη Οκτώβρη και σε 58 μέρες είναι τα Χριστούγεννα. Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πρέπει να αποδεχτούμε το γεγονός ότι είναι φθινόπωρο.

Διάβασε ακόμη: Αυτές είναι οι τάσεις που κυριάρχησαν στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο

Και ενώ, ως τώρα, μπορεί να φορούσες ακόμα τα καλοκαιρινά σου, εγώ σου προτείνω να αρχίσεις να μπαίνεις σε fall mood, «βουτώντας» στα βαθιά νερά της φθινοπωρινής μόδας. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να αρχίσεις να μπαίνεις σε αυτή τη διάθεση, χωρίς λίγο φθινοπωρινό shopping.

Ακόμη: Οι τάσεις από τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης μπορεί να ήταν προβλέψιμες αλλά έχουν μια σίγουρη θέση στην ντουλάπα μας

Τι κάναμε: τσεκάραμε τις επικρατέστερες τάσεις για φέτος και βρήκαμε τα items αυτά που θα σε βοηθήσουν να τις υιοθετήσεις. Από τα εντυπωσιακά πανωφόρια μέχρι και ’70s εμπνευσμένα τζιν που θα αποδώσουν μια ρετρό αισθητική στα looks σου, παρακάτω οι 5 καλύτερες τάσεις της σεζόν.

Τζιν καμπάνα

Τζιν παντελόνι, ΒSB

Τα ’70s εμπνευσμένα τζιν επιστρέφουν στις εμφανίσεις μας (τα ’70s ήταν εξάλλου από τις επικρατέστερες τάσεις στις Spring 2020 συλλογές) και τα λεγόμενα flared jeans, ελληνιστί τζιν καμπάνα, είναι ένας τρόπος να υποδεχτούμε την αισθητική των παιδιών των λουλουδιών στα everyday looks μας.

Καουμπόικες μπότες

Καουμπόικες μπότες, NAK

Η τάση των καουμπόικων μποτών παραμένει από τις αγαπημένες μας στα παπούτσια, με τα σχέδια που προσφέρουν οι σχεδιαστές και τα fashion brands να πληθαίνουν όλο και περισσότερο. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: υπάρχουν σχέδια για όλα τα γούστα.

Statement πανωφόρια

Jacket με βολάν, Karl x Puma

Αφέσου στο εντυπωσιακό σχέδιο ενός statement πανωφοριού για να κάνει τα φθινοπωρινά σου σύνολα μοναδικά. Όσο πιο ιδιαίτερο το σχέδιο, τόσο καλύτερα. Από τα jackets με κρόσσια και τρουκς, τα καρό παλτό και πολύχρωμα denim οι τάσεις στα πανωφόρια φωνάζουν “go big, or go home”.

Ενδιαφέρουσες υφές

Σατέν φούστα, Η&Μ

Οι υφές των ρούχων αποκτούν πλέον σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις μας, με υφάσματα όπως το βελούδο, το ζακάρ, το πικέ, το σατέν και ό,τι άλλο φανταστείς να συνθέτουν τα πιο ενδιαφέροντα φθινοπωρινά σύνολα. Μπορείς να συνδυάσεις και διαφορετικές υφές μαζί (π.χ το βελούδο με το κοτλέ για ακόμη πιο ιδιαίτερα looks.

Οversized τσάντες

Τσάντα ώμου, Tommy Hilfiger

Όσο μεγαλύτερες, τόσο καλύτερα και όσο περισσότερο χώρο έχουν, τόσο περισσότερα αντικείμενα μπορούμε να κουβαλήσουμε μαζί μας. Οι oversized τσάντες είναι η νέα τάση και μία που μας αρέσει πάρα, πάρα πολύ. Για τους ευνόητους λόγους.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree