ΜΟΔΑ

Τα νέα σχέδια της Λένας Κατσανίδου είναι μοναδικά

Μάξι φορέματα A-Line από επιρροές της δεκαετίας του '60, ασπρόμαυρα φορέματα σε ματ ελαστικά υφάσματα και γεωμετρικές γραμμές. Είναι μερικά από τα νέα κομμάτια της  collection Fall/Winter 2014-2015 από την Λένα Κατσανίδου.

Η συλλογή συμπληρώνεται από ολόσωμες εμπριμέ φόρμες, φλοράλ παντελόνες και μίντι φορέματα σε βασικά χρώματα. Λατρεμένο στοιχείο από την χειμερινή συλλογή της Lena Katsanidou αποτελούν οι κάπες, μοναδικά κομμάτια σε έντονα χρώματα με εμπριμέ και πουά φόδρες.

Στην νέα κολεξιόν ξεχωρίζουν τα γούνινα αμάνικα γιλέκα σε όλα τα μήκη, καπιτονές και μπροκάρ υφάσματα σε φούστες, φορέματα και παλτό με γεωμετρικούς όγκους.

Η Λένα Κατσανίδου είναι μια σχεδιάστρια που μας αρέσει, γιατί τα ρούχα της είναι διαχρονικά με έναν σύγχρονο τρόπο.

Ρίξτε κι εσείς μια ματιά στην νέα συλλογή  Fall/Winter 2014-2015 by Lena Katsanidou.

 

 

 

Λίγα λόγια από την Λένα Κατσανίδου

“Όταν ήμουν γύρω στα 10-12, ξεκίνησε η αγάπη μου για τα υφάσματα, τα μολύβια και τις μεζούρες. Μου άρεσε να φτιάχνω ρούχα και αξεσουάρ. Σιγά σιγά, τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν το δρόμο τους. Η τηλεόραση ήρθε στη ζωή μου και έτσι, εργάστηκα για 6 χρόνια στο χώρο του styling. Η φυσική συνέχεια ήρθε με το πρώτο μου atelier στο Κολωνάκι, το 1998. Ξεκίνησα με αξεσουάρ και αμέσως μετά, με ρούχα. Το 2006, είχα την ενδυματολογική επιμέλεια στη θεατρική παράσταση “Dogville”, στο Εθνικό Θέατρο. Στην πορεία μου στο χώρο, προστέθηκαν 4 shows στο fashion week στο Ζάππειο από το 2005-2009 ενώ από το 1998 μέχρι σήμερα, έχω ντύσει στο atelier μου όλες τις σταρ της εγχώριας show biz.

Έμπνευσή μου είναι η κλασσική θηλυκή φιγούρα και οι γυναίκες που διαθέτουν ένα έμφυτο ένστικτο αυθεντικότητας. Πιστεύω ότι το στιλ δεν είναι θέμα μεγέθους, αλλά καθαρά θέμα συμπεριφοράς, τρόπου που κινούμαστε στο χώρο και ότι η απόλυτη γυναίκα είναι μια femme fatale που όλες κρύβουμε μέσα μας. Το ταξίδι πίσω στο χρόνο, η αύρα μιας άλλης εποχής και τα vintage και ρετρό στοιχεία από διάφορες δεκαετίες, αποτελούν τη μόνιμη πηγή έμπνευσής μου και χαρακτηρίζουν κάθε ρούχο ή αξεσουάρ που δημιουργώ”.

 

Περισσότερη μόδα στο Ladylike:

Styling Tips: Πώς να φορέσεις τις μπότες πάνω από το γόνατο

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το Pirelli Calendar 2015

Pink Woman: Η εντυπωσιακή καμπάνια με πρωταγωνίστρια τη Δούκισσα Νομικού