STREET STYLE

4 τρόποι για να χρησιμοποιήσεις το λευκό t-shirt στο street style

shutterstock

Το λευκό t-shirt είναι χωρίς αμφιβολία το key item της ντουλάπας σου. Είναι αυτό που θα σε σώσει την τελευταία στιγμή, θα ταιριάξει με το androgynous look, θα κάνει την metallic φούστα σου κατάλληλη για το πρωί και είναι απαραίτητο κομμάτι της καλοκαιρινής βαλίτσας. Ωστόσο, η χρήση του δεν σταματά εκεί, αφού το λευκό t-shirt μπορεί να σε βοηθήσει να φορέσεις ρούχα λίγο πιο εύκολα και μάλιστα με στιλ.

Αν για παράδειγμα, αναρωτιέσαι πώς γίνεται να φορέσεις το φόρεμα με το ανοιχτό ντεκολτέ το πρωί, το λευκό t-shirt είναι η λύση. Επιπλέον, το slip dress που το βράδυ φοριέται άνετο, το πρωί θα δείχνει μία χαρά με ένα λευκό t-shirt από μέσα. Για να μην σου περιγράφω όμως μόνο πώς μπορεί να σου φανεί χρήσιμο, δες τις φωτογραφίες παρακάτω για να έχεις την εικόνα και να σκεφτείς άλλα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου αφημένα, ψάχνοντας τρόπο να τα φορέσεις.

Δώσε μία πιο preppy διάσταση στο sportive, αμάνικο φόρεμά σου, φορώντας από μέσα ένα λευκό t-shirt. Μαζί με τα sneakers σου θα έχεις ένα άψογο athleisure outfit για την πόλη.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να φορέσεις το slip dress στην πόλη και μάλιστα μαζί με τα snaekrs σου.

Μέσα από την τζιν σαλοπέτα, το λευκό t-shirt είναι σχεδόν μονόδρομος. Θα σου θυμίσει λίγο τα ’90s, αλλά έτσι κι αλλιώς έχουν επιστρέψει, οπότε μπορείς άνετα να αναβιώσεις αυτό το outfit.

Αν υπάρχει στην ντουλάπα σου ένα top που ενώ σου αρέσει πολύ δεν μπορείς να βρεις τρόπο να το φορέσεις, τότε ίσως η επιλογή του λευκού t-shirt να είναι αυτό που χρειάζεσαι για να βρει επιτέλους τη θέση του στα street looks σου.