OUTFITS

8 ρούχα με βολάν που θα φέρουν το “drama” στις εμφανίσεις σου (όχι όμως στη ζωή σου)

Δεν ήμουν ποτέ «του βολάν». Σαν αγοροκόριτσο, παλαιότερα, ό,τι είχε να κάνει με ρούχα που προσφέρουν θηλυκότητα στις εμφανίσεις μου ήταν σαν να ψεκάζεις κάποια τοξική ουσία στο δέρμα μου. Όταν, λοιπόν, για τα 24α γενέθλιά μου, μια φίλη μου έκανε δώρο ένα τοπ το οποίο είχε βολάν στα μανίκια, αποφάσισα ότι ήταν η ώρα για να τα δοκιμάσω. Σαν πιο ώριμη γυναίκα (λέμε τώρα) και με πιο κατασταλαγμένο στιλ ήταν η στιγμή για να πειραματιστώ με τις εμφανίσεις μου και να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό.

Διάβασε ακόμη: Τα 3 βήματα για να γίνεις μάστερ του mix & match

Δοκιμάζοντας την μπλούζα (δώρο) με βολάν κατάλαβα ένα πράγμα: είτε τα λατρεύεις, είτε όχι. Δεν υπάρχει μέση λύση. Εγώ τ’ αγάπησα αμέσως. Ακόμα και το urban-esque, ανδρόγυνου ύφους στιλ μου δεν κατάφερε ν’ αντισταθεί στην αβάσταχτη γοητεία των βολάν. Ο ρομαντισμός, το «δραματικό» εφέ, η τρομερή αίσθηση της ξεγνοιασιάς είναι στοιχεία που δεν ήξερα ότι θέλω να έχουν οι εμφανίσεις μου, αλλά φορώντας το τοπ αυτό με τα βολάν αποφάσισα ότι χρειάζονται.

Δες ακόμη: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό. Το καλοκαίρι σου μόλις απέκτησε περισσότερο ενδιαφέρον

Πιστεύω, λοιπόν, ότι θα συμβεί και σε εσένα το ίδιο, άπαξ και τα δοκιμάσεις. Και να τα έχεις δοκιμάσει, τότε όλα ΟΚ. Θα λατρέψεις τα παρακάτω items, ούτως ή άλλως και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Kρουαζέ τοπ με βολάν, H&M

 

Φόρεμα με print, Klelia Andrali

 

 

Midi κρουαζέ φούστα, MANGO

 

 

Σορτς με βολάν στο στρίφωμα, Paradised

 

 

Ολόσωμη φόρμα με βολάν, ZARA

 

Ασύμμετρη φούστα, Self-Portrait

 

 

Τζιν πουκάμισο με βολάν, Marks&Spencer

 

 

Κιμονό με βολάν, NFC

 

Kεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/belenhostalet/