SHOPPING

Η μόδα της κοντής

Έχεις χρόνια που βασανίζεσαι πουλάκι μου και επιτέλους το μπόι σου θα σε δικαιώσει. Τι κι αν δε φτάνεις το ποτήρι στο πάνω ράφι. Φέτος η μόδα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Όλες οι τάσεις σε ευνοούν να το ξέρεις, να το θυμάσαι και να το εκμεταλλευτείς και με το παραπάνω.

Οι κοντές όλου του κόσμου ας χαμογελάσουν χωρίς φόβο. Το φετινό καλοκαίρι θα τις βρει ή καλύτερα θα μας βρει τρισευτυχισμένες. Ποιες ψηλές και ποια 12ποντα. Κάνε την επανάστασή σου, κάνε τη διαφορά.

Όλο το νησί για σένα θα μιλάει. Θα σε δουν, θα σε θαυμάσουν, θα τους κάνεις εντύπωση και θα σε θυμούνται για πολύ καιρό. Δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσεις ”Η Μαρία η κοντή”. Δε θα επιτραπεί αυτό.

Στιλ να δουν τα μάτια σου. Όλα σε κολακεύουν. Πέρασαν οι εποχές που δεν ήξερες τι να βάλεις. Θα σε χάσουν οι μοδίστρες γιατί τώρα πια δε θα χρειάζεται να κοντύνεις 237 δάχτυλα τα παντελόνια σου.

Crop top, μπουστάκια και ανοιχτή πλάτη. Τράβα τα βλέμματα στα δυνατά σου σημεία. Παντελόνια ψηλόμεσα και καμπάνες και δίνουν ύψος αλλά και με κάθετες γραμμές που θα σε δείξουν Βίκυ Κουλιανού στο λεπτό.

Μην ξεχάσεις καπέλο και ένα ζευγάρι flatform. Ψάχνεις ακόμα για μαγιό; Μπικίνι ή ολόσωμο αλλά σε στιλ 50s. Δύο μέτρα πόδι θα έχεις.

Crop top

 

Μπουστάκια

 

Flatforms

 

Καπέλα

 

Ψηλόμεσα

 

50s ολόσωμα

 

Παντελόνια clown

 

Αέρινα maxi

 

Καμπάνες

 

Ανοιχτή πλάτη