STREET STYLE

Το νέο street trend που θα σε κάνει να ξεχάσεις το crop top

Είναι δροσερό, καλοκαιρινό, girly και κομψό αλλά πολλές φορές δεν σου είναι εύκολο να το συμπεριλάβεις στις εμφανίσεις σου. Το crop top έχει ακόμα ζωή στο street style και καλά κάνει αφού είναι μία πολύ ωραία εναλλακτική για τις φορές που δεν θες να φορέσεις το τυπικό μπλουζάκι. Θα το δεις σε καθημερινό street style αλλά και σε εμφανίσεις που απαιτούν λίγη επισημότητα παραπάνω.

Γι’ αυτό θα σου συστήσω τη νέα εκδοχή του crop top που είναι πολύ πιθανό να έχει πάρει ακόμα το μάτι σου. Ο λόγος γίνεται για τα tie-front crop tops που τα πιο κομψά κορίτσια έχουν ήδη υιοθετήσει στο street style. Αυτό που τα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είναι ότι δένουν μπροστά σε ένα κόμπο. Κάποια θυμίζουν κομμένο πουκάμισο ενώ κάποια άλλα είναι κρουαζέ και μπορούν να συνδυαστούν με τις φούστες και τα παντελόνια σου δημιουργώντας κομψά, retro, girly αλλά και resort outfits.

Ας δούμε όμως μερικές στιλάτες ιδέες που μάλλον θα σε πείσουν να ψάξεις να βρεις το front-tie corp top που θα πάρεις οπωσδήποτε μαζί σου στις διακοπές.

A post shared by DARJA BARANNIK (@darjabarannik) on

Φόρεσέ το με την denim φούστα σου και σανδάλια ή loafers για να δώσεις μία πιο sophisticated πινελιά στο outfit.

Για ένα άψογο resort style, συνδύασε το tie-front crop top με το λευκό, ψηλόμεσο παντελόνι σου, τα girly-chic slides και την ψάθινη τσάντα σου.

Δοκίμασε να μετατρέψεις σε ένα τέτοιο top, ένα παλαιό λευκό πουκάμισο και τότε μπορείς να το φορέσεις με την πλισέ φούστα, το denim shorts ή την ψηλόμεση παντελόνα.

Μαζί με την midi φούστα σου και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, το tie-front crop top θα σου χαρίσει ένα lady-chic outfit.

Φυσικά κι μπορείς να το φορέσεις στην πόλη για ένα cool κι άνετο στιλ.